LJETNA POSLASTICA

Brend Notes of Zagreb predstavlja prvu beauty liniju

Zagrebački brend, poznat po mirisnim svijećama i difuzorima, pokrenuo je vlastitu beauty liniju te predstavlja osvježavajuće sprejeve za tijelo očaravajućih mirisa. 

Ljetna poslastica Notes of Zagreb dolazi u dvije varijante: “Before Sunset” je, s notama ciklame, ljubičice i ambre, idealan za vruće ljetne dane, dok “Misty Morning” obiluje notama verbena, limuna, rozog papra i sandalovine koji će biti savršen podsjetnik na ljeto tokom rujanskih večeri.

Ovi mirisni sprejevi istovremeno osvježavaju i daju neodoljiv miris. Lagani su, te se mogu špricati po cijelom tijelu kad god poželite. Vlasnici Notes of Zagreba su se, i ovog puta, posebno potrudili oko samog dizajna bočica. Minimalistički dizajn daje bočicama posebnu svježinu te se nastavlja na profinjenu estetiku Notes of Zagreb proizvoda.

Brend Notes of Zagreb nastao je iz neiscrpne želje za kreativnošću i strasti za dizajnom svojih vlasnika, koja se, osim kvalitete mirisa i originalne ambalaže, očituje i u prostoru trgovine. U ponudi se mogu pronaći difuzori sa štapićima za kuću, mirisne svijeće od soje s drvenim fitiljem, sprej za prostor, sprej za tkaninu, parfemi za pse i refili za difuzore, a od danas i sprejevi za tijelo. Osim u predivno uređenoj trgovini Notes of Zagreb u Skalinskoj 2, sav asortiman može se pogledati i kupiti na njihovom web shopu www.notesofzagreb.com.

Linker
16. travanj 2024 11:36