Chanel
PRVA KOLEKCIJA LUCIJE PICE

Chanelovo ljubavno pismo vatrenoj nijansi

Intenzivna, ranjiva, seksepilna, vječna crvena s godinama je postala zaštitni znak francuske kuće Chanel, a sada joj je posvetu odala kreativna direktorica odjela za make-up luksuznog brenda. Lucia Pica na toj je poziciji od 2014. godine, a sada je napokon predstavila svoju prvu kolekciju.

Debitantska kolekcija kozmetike “Chanel Le Rouge Collection No.1”, kojom prevladavaju grimizna, rubin crvena i boja maka, pravo je ljubavno pismo vatrenoj nijansi. Nova Chanelova make-up kolekcija predstavlja crvenu na kakvu nismo navikli. Ona je klasičan izbor za usne i nokte, ali što je s – obrazima, očima i trepavicama?

– Obožavam crvenu jednako kao što ju je obožavala i Coco Chanel. Ona predstavlja ljubav, strast, opasnost – nevjerojatno je jaka. Radi se o prirodnoj boji, boji koja se nalazi u našoj koži, sjetite se samo kako se lijepo zarumenimo – izjavila je Lucia Pica koja je željela predstaviti nešto neočekivano i u tome je uspjela.

Foto: Chanel

I dok su nove nijanse ruževa vrlo zanimljive – od smionih crvenih nijansi pa sve do tamne boje crne višnje, iznenađenje su maskara u nježnoj kestenjastoj boji te kremasta sjenila u vatreno grimiznoj i tamnocrvenoj boji.

– Za mene se sve vrti oko kreiranja kompletnog looka: zahvaljujući Le Rouge kolekciji, crvenu možete nositi na usnama, kapcima i trepavicama – objasnila je Lucia Pica.

Zaštitno lice make-up kolekcije je slavna glumica Kristen Stewart, a maskara, rumenilo, sjenilo, ruževi i lakovi iz nove kolekcije u prodaju kreću 5. kolovoza.

Linker
18. travanj 2024 15:24