Profimedia
FLEKSIBILNA TUBA

Inovativna maskara kuće Dior: Umjetne trepavice u bočici

Nepregledan izbor maskara ne olakšava odluku o onoj koja će naše trepavice učiniti savršenima. Tu su različite četkice i formule koje obećavaju veći volumen, tamnije, duže ili uvijenije trepavice, ali rijetko koja nudi sve u jednom. Ipak, od 1. travnja na tržištu je inovativna maskara kuće Dior koja vam omogućuje da odaberete želite li prirodnije trepavice ili, pak, one s efektom umjetnih.

Sve obožavateljice maskara znaju da je jedna od kultnih formula za volumen ona kuće Dior: Diorshow je lansirana još 2002. godine i od tada je razvila različite verzije tog proizvoda uključujući Iconic, maskaru za uvijanje, i Black Out, za tamnije trepavice. Velikoj obitelji maskara od ovog travnja pridružio se još jedan proizvod: Diorshow Pump'N'Volume. Predstavljen je na modnoj reviji kuće Dior na Tjednu mode u Parizu, a svi pričaju o njemu jer, iako izgleda poput svake druge maskare, ima fleksibilnu bočicu. Zahvaljujući mekanom dijelu pri samom dnu tube možete formulu umasirati u četkicu kako biste postigli bogatije i gušće trepavice.

- Dior Pump'N'Volume daje stvarno guste trepavice i bogatu teksturu, gotovo poput umjetnih. To je nova generacija maskara - izjavio je Peter Philips, kreativni direktor Christian Dior Make-upa.

Svaki put kada je koristite možete odlučiti želite li prirodniji look ili želite mnogo volumena koji ćete postići tako da više puta pritisnete tubu kako bi se na četkici našlo mnogo proizvoda. Osim što nema potrebe da je više puta nanosite, ona će vam i trajati dulje, jer nećete morati "pumpati" četkicu kako biste "pokupili" čim više proizvoda i time nećete unositi zrak zbog kojeg se formula brže isušuje.

Objavu dijeli @behappyfeelbeautiful

Linker
19. travanj 2024 15:29