ODA UČINKOVITOSTI INOVACIJE

Jake Gyllenhaal u novoj kampanji mirisa Luna Rossa: Svježi i živopisni mirisi za suočavanje sa svakim izazovom

Američki glumac u novoj kampanji mirisa Prada Luna Rossa Ocean utjelovljuje modernu pustolovinu, spaja fizičku i intelektualnu snagu s razumijevanjem tehnologije i inovacija.

Miris Luna Rossa Ocean novi je muški miris brenda Prada. Nastao je iz uvjerenja da s pomoću tehnologije kao produžetka nas samih možemo prijeći vlastite granice, zamisliti ono nezamislivo i otvoriti nove obzore.

Priča iza mirisa Prada Luna Rossa usko je povezana s prestižnom nagradom America’s Cup, najstarijim trofejom međunarodnog sporta, te krunom svijeta jedriličarstva.

Radi se o uzbudljivom natjecanju u kojem se udružuju tehnologija, vještina i ljudska snaga, a pokreće ih sila prirode.

Jedriličarska momčad Luna Rossa iz Italije nastala je 1997. iz čiste strasti prema moru i jedrenju Patrizija Bertellija – izvršnog direktora Prada Grupe – koji je u rekordnom vremenu ustanovio Izazov za natjecanje America’s Cup 2000. godine.

image
Luna Rossa Ocean prvi je Pradin miris lansiran pod okriljem L'Oreal kompanije.
PROMO

Čitajte i: Kylie Jenner širi svoje poslovno carstvo: Trudna poduzetnica pokreće liniju za njegu novorođenčadi

Kao zrcalni prikaz dinamičnog natjecanja između čovjekovih inovacija i snage njegova prirodnog okruženja razvila se linija mirisa koja nosi slavno ime Luna Rossa.

Novi miris, Prada Luna Rossa Ocean, nastao je suradnjom dvaju majstora kreatora parfema IFF-a, Anne Flipo (Pariz) i Carlosa Benaima (New York), koji su ga osmislili s pomoću tehnologije.

Stvoren zahvaljujući neprekinutom i ažurnom prekooceanskom dijalogu (udaljenom 6000 km), koji je svladao sve vremenske prepreke da bi se ukomponiralo ono najbolje od prirode i tehnologije, miris Prada Luna Rossa odlikuje se jedinstvenim mirisnim potpisom.

image
Luna Rossa Ocean prvi je Pradin miris lansiran pod okriljem L'Oreal kompanije.
PROMO

Čitajte i: Zgodna žena u Parizu: Julia Roberts i dalje oduševljava karizmom, nedavno je snimala za kuću kojoj je vjerna godinama

Avangardni pristup mirisu

Tehnološki razvoj uzrokovao je zamjenu tradicionalne destilacije najfinijih prirodnih proizvoda molekularnom destilacijom – postupkom koji omogućuje izbor molekula najbolje kvalitete.

Sastojci su se pojedinačno ponovno slagali i čistili za mirisni profil koji je 100 posto izrađen po mjeri. Ovaj postupak, primijenjen, primjerice, na vetiver u mirisu Luna Rossa Ocean, omogućuje čist, drvenast vetiver bez zemljanih tonova koji su ponekad prevladavali.

S inovativnim svježim mirisnim potpisom, ovaj miris nosi ponovno osmišljene note karakteristične obitelji mirisa fougere te spaja kontrast aromatične svježine i sofisticirane senzualnosti sa svježinom bergamota koja se suprotstavlja iznimnoj sofisticiranosti esencije vetivera, zapletenoj u noti srca elegantnog irisa.

image
Intenzivna bočica s daškom snage koju obavija, lakirana je sofisticiranom gradacijom plave boje.
PROMO

Miris sadrži živopisan koktel punog citrusa spojen sa živahnim duetom lavande i kadulje za čistu i svježu aureolu. Jedinstveno kožno srce stvara učinak druge kože istražujući senzualnu notu baršuna i šafrana, te elegantnu kremoznost tonova korijena irisa. Obavijen majstorski osmišljenim spojem pačulija, vetivera (iz održivih izvora s Haitija) i mošusa, ovaj miris odlikuje se neodoljivim i muževnim tonom.

Čitajte i: Nova mirisna poslastica iz Armanija utjelovljuje novu viziju ženstvenosti za nove generacije

image
Jake Gyllenhaal utjelovljuje Pradin uzbudljivi novi miris.
PROMO

Uz odvažan duh koji nadopunjuje njegove glumačke i producentske vještine, Jake Gyllenhaal utjelovljuje Pradin uzbudljivi novi muški miris u reklamnoj kampanji koju je snimio fotograf Sølve Sundsbø, a kratki spot režirao Johan Renck.

"Kombinacijom fizičke i intelektualne snage, Jake je moderni pustolov – savršeno utjelovljenje Pradina novog muškog mirisa. Njegove jedinstvene glumačke sposobnosti podižu granice osjećaja, a vizionarski projekti koje stvara usmjereni su na odvažne nove horizonte pripovijedanja" rekla je Yann Andrea, glavna direktorica međunarodnog odjela Prada Beauty.

Intenzivna bočica s daškom snage koju obavija, lakirana je sofisticiranom gradacijom plave boje, koja predstavlja intrigantne dubine i blistavu igru svjetlosti na površini oceana.

Muževna je, sofisticirana i suvremena, a krasi ju legendarna crvena linija brenda Prada, simbol inovacije. Elegantni čep boje crne poput noći sadrži crvenu točku, koja simbolično predstavlja lunu rossu – crveni mjesec.

Linker
03. prosinac 2023 07:49