promo
Notes of Zagreb

Kako miriše Zagreb u jesen?

Brend Notes of Zagreb predstavlja svoju jesensku mirisnu priču koja donosi ugodne i tople mirise idealne za kućnu atmosferu.

Lišće predivnih boja i izgled parkova apsolutno oduševljavaju i najavljuju dolazak zime. Sve te prizore slijede i divni jesenski mirisi koje teško možemo osjetiti u gradu. Upravo iz tog razloga nastao je zagrebački brend Notes of Zagreb. U godinu i pol dana, koliko postoji, Notes of Zagreb izrastao je u respektabilni brend poznat po kvalitetnim i finim mirisima za dom, a sada nam predstavlja svoju jesensku mirisnu priču. Difuzori Notes of Zagreba dolaze u predivnoj ambalaži, a pomno osmišljen dizajn bočica uklapa se u svaki ambijent. Njihova jesenska mirisna priča predstavlja nam dva mirisa, Madonnu of the Stone Gate i The Golden Bull te dvije svijeće naziva Upper Town i Porta di Pietra. Note ovih mirisa donose nam pravu jesen u naš dom.

Madonna of the Stone Gate miris je koji karakteriziraju vrlo ugodne note cedrovine, sandalovine i ambre. Za ljubitelje slađih mirisa idealan je The Golden Bull koji obiluje notama kakaa, vanilije i drvenih nota. Ovi mirisi dolaze u dva oblika, kao sprejevi za kuću i kao difuzori sa štapićima. Idealno osvježavaju svaki ambijent i daju mu jednu očaravajuću notu, te ovisno o veličini pakiranja, mogu trajati i do tri mjeseca.

Za ljubitelje svijeća, Notes of Zagreb je pripremio dvije svijeće koje stvaraju ugodnu jesensku atmosferu. Svijeća Porta di Pietra obiluje mirisima kašmira i vanilije te daje prostoru jedan ugodan i topao miris, dok Upper Town sadrži note ambre i sandalovine.

Linker
24. siječanj 2023 13:02