PRESS
za sjajan ten

Novi domaći brend holističke kozmetike s uspjehom i na svjetskom tržištu ima neodoljivi proizvod za ljeto

Njihovo višenamjensko ulje inspirirano je nostalgičnim sjećanjima na ljetne dane.

Njihovo višenamjensko ulje inspirirano je nostalgičnim sjećanjima na ljetne dane.

JouJou Botanicals je hrvatski holistički skincare brand stvoren s ciljem da vaše svakodnevne beauty rutine, pretvori u posebne rituale brige o sebi i svojoj koži.

Organski, samonikli i održivi sastojci kombinirani s najboljim aktivnim ekstraktima zelene biotehnologije pružaju visokoučinkovitu njegu u svakom proizvodu.

image

JouJou Botanicals: Island Girl Summer Oil

PRESS

Ovaj niche brend, iako je na tržištu tek godinu dana, uspješno se uspio plasirati na svjetsko tržište, a sada se želi predstaviti i domaćoj publici u novom ruhu.

Zato danas s ponosom predstavlja svoju ljetnu verziju ulja za njegu kože cijelog tijela prikladnog naziva - Island Girl Summer Oil.

Višenamjensko ulje inspirirano je nostalgičnim sjećanjima na ljetne dane. Njegova formula intenzivno njeguje kožu i kosu, regenerira je i štiti od isušivanja, a opojni miris tiare cvjetova maceriranih u kokosovom ulju donosi čaroliju dalekih otoka i toplih dana.

image

JouJou Botanicals: Island Girl Summer Oil

PRESS

Bogata mješavina njegujućeg Monoi i Kukui ulja s dodatkom pasjeg trna i ekstrakta mrkve bogatih beta karotenom pružit će vam njegovanu kožu i sjajan ten. A visokohranjivi vitamin E, te ekstrakt maline brinu se da ostanete njegovane tijekom ljetnih mjeseci.

Linker
25. travanj 2024 23:52