IMAXTREE
OTKRILA JIN SOON CHOI

Ovo je najlakši način da vizualno produžite nokte

Nakon jagodica, vrata, dekoltea, nogu pa čak i kose došlo je vrijeme i za konturiranje noktiju. Poznata manikerka Jin Soon Choi i vlasnica istoimenog laka za nokte predstavila je novi trend na Tjednu mode u New Yorku.

– To sam često radila kad sam bila mlađa: nikada ne bih nanijela lak po cijelom noktu kako bi izgledali što duži – izjavila je manikerka i otkrila jednostavan trik koji ste sigurno već isprobali.

Za razliku od konturiranja lica koje zahtijeva poprilično vremena, vještine i znanja, konturiranje noktiju je mnogo jednostavnije i ništa kompliciranije od običnog lakiranja. Sve što morate jest najprije po cijeloj površini nokta nanijeti proziran lak ili neki u svijetloj nijansi, a nakon toga po sredini nokta nanijeti tamniju boju. Time se postiže efekt konturiranja – baš kao što se nanosi highlighter iznad i ispod jagodica kako bi one bile naglašenije.

Manikerka Jin Soon Choi je taj trik pokazala na modnoj reviji modne kuće Vera Wang u New Yorku. Na nokte je nanijela proziran sloj i preko njega, po sredini, potegnula puderasto-bijeli ili tamnocrveni lak. Na kraju je koristila polumat završni premaz kako nokti ne bi bili previše mat i bez sjaja.

Linker
05. ožujak 2024 15:21