Getty Images
Beauty noviteti

Slavne dame iz 'Prijatelja' inspiracija su za novu kolekciju popularnog make-up brenda

Dok čekamo specijalnu emisiju u kojoj ćemo ponovno vidjeti omiljene likove na okupu, možemo se počastiti paletom ili ružem koji bi nosila Rachel, Monica ili Phoebe.

Malo kojeg fana serije 'Prijatelji' nije oduševila vijest o ponovnom okupljanju slavne šestorke koju tumače Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry i Matt LeBlanc. Specijalna emisija trebala se snimati u ožujku ove godine, no odgođena je zbog pandemije koronavirusa.

No, Schwimmer je u emisiji "The Tonight Show" otkrio kako bi se snimanje trebalo nastaviti u kolovozu, što znači da glumačka ekipa sada ima puno posla. Dok čekamo specijal, zašto se ne bismo počastili posebnom kozmetičkom linijom koju je popularni brend Revolution Makeup posvetio ovoj kultnoj seriji?

Da, dobro ste čuli - kozmetička linija već je u prodaji, a fokusira se na tri glavne dame - Rachel, Monicu i Phoebe. Tako u njoj možete naći tri palete sjenila i tri ruža.

Osnivač brenda Adam Minto rekao je da će kolekcija biti vjerna likovima iz serije: "Proučili smo svaku od njih - što nose, kako se ponašaju, kako se šminkaju, njihovu osobnost - i na temelju toga smo počeli graditi našu kolekciju. Proizvodi zrcale život svakog lika na zaista impresivan način".

Cijene su i više nego povoljne

Na službenom Instagram profilu brenda već neko vrijeme najavljuju što možemo očekivati, a osim navedenih proizvoda, Revolution Makeup zdaje i posebnu, veliku paletu i s drugim likovima iz serije, od Rossa i Joeyja do Zabavnog Bobbieja. U ponudi će biti i torbica za make-up s motivom jastoga.

Cijena palete iznosi oko 80 kuna, ruža oko 50 kuna, a za veliku paletu morat ćete izdvojiti oko 180 kuna. Proizvode možete nabaviti na službenoj stranici.

Čitajte i:

Schwimmer otkrio kad se okupljaju 'Prijatelji': Više nije tajna, ni pandemija ih nije u tome spriječila

Opet odgođeno: Aniston reakcijom pokušala utješiti fanove zbog novog zastoja u snimanju

Stigla je kozmetička kolekcija Selene Gomez: Za oko nam je zapelo nekoliko obećavajućih proizvoda

Linker
18. travanj 2024 20:32