ekološki proizvod

Spas za žene: Na tržište stigao čistač menstrualnih čašica koji u manje od minute vraća osjećaj svježine

Menstrualne čašice oduševile su brojne žene koje sad ne mogu zamisliti kako su bez njih prije živjele u ‘onim danima u mjesecu‘. Ipak, njihovo čišćenje do sada je bilo izazov, čemu je doskočila tvrtka Emanui, koja je proizvela čistač i sterilizator upravo za ovaj higijenski proizvod namijenjen ženskoj populaciji.

Žene koje koriste menstrualne čašice zahvaljujući prijenosnom proizvodu za njihovo čišćenje tvrtke Emanui lakše će ih održavati.

Ekologija i osjećaj ugode idu ruku pod ruku

Njegovi tvorci kažu da čistač i sterilizator koristi čak 2500 posto manje vode od uobičajenih načina čišćenja, zbog čega je ekološki prihvatljiv proizvod.

Četkice koje sadrži i mlaka voda u jednoj minuti očistit će menstrualnu čašicu. Napravljen od medicinskog silikonskog materijala koji se koristi za izradu menstrualnih čašica, težak je samo 115 grama, pa je idealan za nošenje u torbi.

Brzo, privatno i bez puno muke

Tako žene više ne moraju brinuti hoće li pronaći čist toalet niti čekati da stignu kući - u manje od minute, gdje god se nalazile ponovno se mogu osjećati svježe i čisto.

"Uz samo malo vode možete sigurno i u privatnosti očistiti čašicu daleko od svog doma, dok radite, tulumarite, putujete ili kampirate", napisala je tvrtka Emanui na službenoj stranici.

"Još i bolje, u samo tri minute, u mikrovalnoj pećnici bez problema možete sterilizirati svoju čašicu", poručuju tvorci.

Linker
15. travanj 2024 08:01