Deposit Photos
za zeleniju budućnost

Tri nova održiva beauty proizvoda temeljito čiste kožu, a nježna su prema okolišu

Poznati brend osmislio je hit proizvod za ciljanu rutinu čišćenja koja je jednako posvećena održivosti kao i koži.

Poznati brend osmislio je hit proizvod za ciljanu rutinu čišćenja koja je jednako posvećena održivosti kao i koži.

Održivost je postala važan dio naših života, kako modne, tako i beauty industrije te je više ne možemo ignorirati. Njome ističemo važnost očuvanja našeg planeta, bez kompromitiranja naših životnih navika. Zato brendovi sve više prepoznaju važnost održivosti te pročišćavaju formulacije svojih proizvoda.

Među njima je i Kiehl‘s koji još od 1851. teži unapređenju – od odgovornih formulacija, pakiranja i proizvodnje do pružanja podrške i pomaganja zajednicama da smanje svoj utjecaj na okoliš.

Tri omiljene formule brenda pretvorila je u nove koncentrirane sapune za kožu lica Future Made Better. Riječ je o čvrstim proizvodima za čišćenje kože lica formuliranih za temeljito čišćenje bogatom pjenom.

Koža je nakon čišćenja ovim sapunima svježa i uravnotežena, bez osjećaja suhoće ili zatezanja.

Ono zbog čega su ovi sapuni jedinstveni je što sadrže barem jedan sastojak iz obnovljivog izvora i formulirani su uz minimalnu količinu otpada od plastičnih pakiranja.

Svaka formula sapuna je preko 96 posto biorazgradiva i sadrži stručno osmišljenu mješavinu sastojaka nadahnutu omiljenim linijama brenda Kiehl‘s kako bi se ciljano djelovalo na čitav niz problema s kožom.

image

Kiehl‘s Ultra Facial Hydrating Concentrated Cleansing Bar.

KIEHL‘S

Ultra Facial Hydrating Concentrated Cleansing Bar:

Obogaćena ledenjačkim glikoproteinom i skvalanom iz obnovljivih izvora, ova posebno njegujuća formula ne narušava zaštitnu barijeru kože dok istovremeno poštuje prirodni pH kože. Formula nježno čisti i vraća koži vlažnost za postizanje zdravog izgleda.

image

Kiehl‘s Calendula Calming Soothing Concentrated Facial Cleansing Bar.

KIEHL‘S

Calendula Calming & Soothing Concentrated Facial Cleansing Bar:

Pogodna za masnu kožu koja je sklona aknama, ova formula sadrži približno 100 latica nevena iz održivog izvora koje umanjuju vidljivost crvenila te kožu čini opuštenom, smirenom i savršeno čistom.

image

Kiehl‘s Rare Earth_Deep Pore Purifying Concentrated Facial Cleansing Bar.

KIEHL‘S

Rare Earth Deep Pore Purifying Concentrated Facial Cleansing Bar:

Amazonska bijela glina i prah bambusa iz obnovljivih izvora formulirani su u sapunu koji sadrži 80 % sastojaka za pročišćavanje, uklanja mrtve stanice te intenzivno čisti kožu, dok istovremeno pruža osjećaj uravnoteženosti bez viška ulja ili osjećaja suhoće.

Novi koncentrirani sapuni za lice dostupni su u Kiehl’s prodavaonicama, kao i na www.kiehls.hr.

Linker
26. travanj 2024 01:24