Fenty Beauty Instagram
Zavirite

Ultimativni duo za usne: Stižu nam prva dva proizvoda iz Fenty linije za njegu kože

Rihanna je pokretanjem brenda Fenty Beauty napravila pravu revoluciju u svijetu ljepote jer se pobrinula da njezini proizvodi odgovaraju ženama svih rasa i tipova kože, a nedavno je pokrenula i liniju za njegu kože. Prva dva proizvoda iz preparativne linije uskoro će se naći u prodaji i zasad će čine obećavajući.

Otkako je stigao na tržište, Fenty Beauty u vlasništvu pjevačice Rihanne stalno iznova osvaja zaljubljenice u make-up. Mogli bismo reći da su njezini proizvodi uvelike promijenili beauty svijet jer su namijenjeni ženama svih rasa i tipova kože zbog čega ih i obožavaju. Rihanna tako svako malo lansira neke nove make-up proizvode i sama postavlja trendove, a sada je po prvi put izbacila dva proizvoda za njegu kože iz njezine linije preparativne kozmetike "Fenty Skin".

Fenty Beauty Instagram

Radi se o pilingu The Pro Kiss'r Scrub i balzamu za usne Pro Kiss'r Balm koje je Fenty opisao kao ultimativni duo za pripremu usana - piling dolazi u praktičnom obliku sticka, a balzam u obliku sjajila sa spužvastim aplikatorom.

Fenty Beauty Instagram

Piling s usitnjenim košticama marelice nježno uklanja mrtve stanice kože, dok ih balzam s karite i mango maslacem njeguje i vlaži. Osim pilinga i balzama, Rihanna je lansirala ljetnu kolekciju make-upa među kojima se nalaze ruževi i eyelineri u živim bojama koji će osvježiti svaki ljetni stajling.

Fenty Beauty Instagram

Cijena ruževa je 20 dolara (oko 130 kuna), a eyelinera (komplet od tri komada) 35 dolara (221,20 kuna). Limitiranu kolekciju "Getting Hotter" možete nabaviti na službenoj stranici brenda, a na balzam i piling ćete ipak morati malo pričekati - u slobodnoj prodaji naći će se od 10. svibnja 2019.

Fenty Beauty Instagram

Linker
05. prosinac 2023 13:12