Richie Buxo / Splash News
Zamirišite poput Daenerys i Jona

Zvijezde 'Igre prijestolja' u kampanji za mirise Dolce & Gabbana

Predstavljena je nova kampanja za mirise talijanske kuće, a glavne uloge imaju obožavani glumci iz popularnog serijala - Emilia Clarke i Kit Harington.

Nakon što je objavljeno da je Britanac Kit Harington novo lice mirisa The One for Men, obožavatelje serijala "Igra prijestolja" oduševila je vijest da je zaštitno lice toaletne vode za žene s notom bijelog ljiljana koji raste i na našem području Emilia Clarke. 30-godišnji glumci dosad nisu bili u ulozi manekena, ali su se na snimanju reklame na ulicama Napulja sjajno snašli. Šetali su ulicama grada, plesali s lokalcima te guštali u pizzi i tjestenini, a sve je to kamerom "uhvatio" redatelj Matteo Garrone.

"Emilia Clarke idealna je Dolce & Gabbana žena. Zrači ljepotom i živahne je osobnosti. Njezina osobnost i prirodna ljepota savršeno pristaju novoj kampanji: veseloj, spontanoj i punoj života" izjavili su dizajneri Domenico Dolce i Stefano Gabbana. Mirisi su u prodaji od rujna, a obožavatelji popularnog serijala jedva čekaju i zajedničke fotografije britanskih glumaca.

Linker
18. travanj 2024 19:01