Prati trendove

Odbacila je svoje zlatne uvojke: I Jennifer Lopez se odlučila na promjenu frizure

Pjevačica i glumica nije sklona velikim promjenama, no s novom godinom odlučila se na osvježenje frizure.

Jennifer Lopez vlada showbizz industrijom već desetljećima i kroz sve te godine, pjevačica i glumica uvijek je vjerna svom prepoznatljivom imidžu, s minimalnim preinakama. Duga voluminozna kosa i zlaćani pramenovi koji uokviruju lice, visoki rep i make-up kojim naglašava mačkasti pogled dio su njezina prepoznatljiva looka. Ako dobro izgleda, čemu mijenjati? No, i J.Lo se ove godine odlučila na promjenu koja nije drastična, no itekako je vidljiva. I mislimo da će samo dodatno potaknuti nove trendove u svijetu frizura!

Već nekoliko mjeseci poznate plavuše biraju tamnije, odnosno čokoladne nijanse kose - smeđa boja postala je trend koji je aktualan i na našim prostorima. Umjesto plavih uvojaka, i J.Lo je na Instagramu pokazala dugu, čokoladnu nijansu kose i promjenom je oduševila obožavatelje.

Nijansa koju je izabrala je bogata tamnija smeđa, a kako bi kosa dobila na dinamičnom izgledu, nekoliko pramena njezine kose je u pepeljastim, svjetlijim tonovima. Osim nove nijanse, stil frizure ostao je prepoznatljiv, u njezinom stilu. Lopez je objavila selfie sa svojim stilistom Lorenzom Martinom, uz hashtag THISISMENOW. Referenca je to na njezini nadolazeći album "This Is Me…Now", koji se nastavlja na onaj iz 2002., koji je nosio ime "This Is Me…Then." Bit će to album koji će objaviti osam godina nakon posljednjeg.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

VASQUEZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
23. travanj 2024 21:21