Nagradni natječaj

Osvojite poseban blagdanski paket beauty proizvoda za potpunu njegu lica

Tri najkreativnija odgovora na naše nagradno pitanje osvojit će blagdanski paket koji uključuje četiri proizvoda kozmetičkog brenda poznatog po visokoučinkovitim linijama za njegu kože.

Prosinac je rezerviran za proslave, druženja i slavlja - na kraju godine si dopuštamo malo "otpustiti kočnice" i bez opterećenja se prepustiti hedonističkim i gastronomskim užitcima. A to naravno dođe na naplatu, barem kada govorimo o stanju naše kože. Partijanje uz preskakanja pravilne rutine njege lica može rezultirati kožom na kojoj izbijaju nepravilnosti, ten je siv i beživotan, a koža postaje suha ili nadražena.

Beauty spas pronalazimo u visokoučinkovitim linijama za njegu koje će kožu vratiti u balans i ponovno joj dati sjaj i mladenački izgled. Proizvode koji su prožeti aktivnim, izbalansiranim i kompleksnim sastojcima koji ciljaju na glavne uzroke starenja, hidratiziraju kožu i podižu nivo kolagena kako bi pomogli u smanjenju finih linija i bora smo pronašli u ponudi brenda NassifMD Dermaceuticals.

image

Blagdanski paket Petra preporučuje uključuje proizvode:
DETOX PADS, HYDRO SCREEN SUPER HYDRATING SERUM, HYDRO SCREEN FOR LIPS, OVERNIGHT ILLUMINATING MASQUE

Sastojci u proizvodima kao što su hijaluronska i glikolna kiselina, vitamini i retinol prodiru dublje ispod površine kože te pomažu u borbi protiv tipičnih znakova starenja. Vodeći stručnjak u plastičnoj kirurgiji i rekonstrukciji lica dr. Paul Nassif stoji iza brenda - kao plastični kirurg razumije kožu i proces starenja kože, a s tim je znanjem razvio znanstveno utemeljene proizvode za njegu kože.

image

Blagdanski paket Nevena preporučuje uključuje proizvode:
PURE HYDRATION GENTLE CLEANSER, DERMAFLECT CREAM, HYDRO GEL WITH HYALURONIC ACID AND RETINOL, SOFT FOCUS HYDRATING DAY CREAM

image

Blagdanski paket Nikolina preporučuje uključuje proizvode:
DAWN TO DUSK AM&PM EXFOLIATING CLEANSER, NIGHT THERAPY SERUM, PURE HYDRATING REJUVENATING NIGHT CREAM, DECO LIFT NECK FIRMING COMPLEX

Za kraj godine, darujemo vas paketima za njegu kože brenda NassifMD Dermaceuticals, koje možete osvojiti na našem nagradnom natječaju na Instagramu: darujemo tri poklon paketa - posebni blagdanski paketi sadrže po četiri proizvoda koje preporučuju stručnjakinje, a detalji se nalaze i na njihovoj službenoj stranici. Pa ako želite nadograditi svoju rutinu njege lica, imate priliku osvojiti jedan od setova brenda NassifMD Dermaceuticals. Na objavi na našem Instagram profilu odgovorite na pitanje "Koga biste razveselili jednim od ovih paketa i zašto?". Nagrađujemo tri najkreativnija odgovora, a igramo se do 5. siječnja 2023. godine!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Linker
25. travanj 2024 00:42