PROMO
Beauty novitet

Otkrijte fen za kosu koji je oduševio Helenu Livaković i Koranu Gvozdić

U prostoru novootvorenog zagrebačkog salona predstavljen je beauty uređaj koji će sušenje kose pretvoriti u omiljeni ritual.

U prostoru novootvorenog zagrebačkog salona predstavljen je beauty uređaj koji će sušenje kose pretvoriti u omiljeni ritual.

"Uložite u svoju kosu, ona je kruna koju nikada ne skidate", jedna je od izreka koja najbolje govori o tome zašto je zdrava, sjajna i lijepa kosa čežnja mnogih žena. Kao simbol ženstvenosti i ljepote, kosom izražavamo svoje mišljenje i stav te nas ona čini jedinstvenima. Zato nam je važno kojim proizvodima i alatima oblikujemo i njegujemo kosu.

Zagrebačka stilistica za kosu Mirna Barišić, vlasnica Karmell Ateliera, otkrila je da je jedno od najčešćih pitanja koje joj postavljaju klijentice - kako se boriti protiv suhe i ispucale kose. Uz ciljane proizvode za njegu, otkriva nam, najvažnije je sušilo koje koriste kod kuće.

image
PROMO

"Sušenje kose može imati negativni efekt na isušivanje vlasi, ali Philips SenseIQ sušilo je u tom segmentu nadmašilo sve druge jer pomoću umjetne inteligencije prati toplinu vlasi te regulira temperaturu sušenja prema tome. Prilagođava se potrebama ravne, kovrčave ili blajhane kose, pruža ženama jedinstveni tretman koji je nužan za zdravlje njihove kose", ističe Mirna.

image
PROMO

Philips SenseIQ je uređaj za sušenje i stiliziranje kose koji djeluje u dva smjera: prilikom sušenja kose štiti je od oštećenja, ali i primjenjuje optimalnu količinu topline kako bi vrijeme sušenja bilo što kraće. Ovo je sušilo koje se prilagođava svakoj kosi tako da dok je suši 12 tisuća puta regulira temperaturu i jačinu puhanja. Zahvaljujući infracrvenoj tehnologiji koja se prilagođava prirodnoj vlažnosti određene kose, ovaj fen ne izvlači vlagu iz kose, već je čuva u vlasi, a rezultat je nježna, prirodno hidratizirana i svilena kosa puna volumena.

image
PROMO

"Ovaj fen je moje novo otkriće koje potpuno osjeća moju kosu i prilagođava joj se u svakom trenutku sušenja. Masaža vlasišta nezaobilazni je korak prije nego što krenem u precizno oblikovanje frizure i kreiranje bogatog volumena koji traje danima. Sve ovo odradim sa samo jednim nevjerojatnim SenseIQ fenom i njegovim nastavcima, a samo sušenje kose traje 30 posto kraće nego s običnim fenom. Pranje kose kod kuće više mi nije naporno, već je postalo pravo zadovoljstvo”, govori i Helena Matić Livaković koja je prisustvovala predstavljanju novog uređaja.

image
PROMO
Linker
01. svibanj 2024 22:41