Potvrdila znanost

Otkrivena tajna savršenog izgleda glumice koja Hollywood osvaja talentom, ali i ljepotom

Iza nevjerojatne privlačnosti i ljepote Sydney Sweeney krije se zapravo znanstveni razlog, a otkrio ga je poznati plastični kirurg Onur Gilleard. Naime, sve je u intrigantnom "zlatnom rezu", a čini se da glumica ispunjava gotovo sve zahtjeve "klasične ljepote"

Američka glumica Sydney Sweeney, najpoznatija je po ulogama u HBO-ovoj dramskoj seriji "Euphoria" i prvoj sezoni antologijske serije "The White Lotus", koja joj je donijela nominacije za dvije nagrade Primetime Emmy, svijet ne osvaja samo svojim glumačkim talentom već i svojim izgledom. Ovu dvadesetšestogodišnjakinju, koju ćemo uskoro gledati u glavnoj ulozi u novom horor filmu "Immaculate" koji izlazi 22. ožujka, mnogi smatraju jednom od najljepših glumica u Hollywoodu, ali i jednom od najseksepilnijih žena na svijetu. Iza njezine nevjerojatne privlačnosti i ljepote krije se zapravo znanstveni razlog, a otkrio ga je poznati plastični kirurg Onur Gilleard. Naime, sve je u intrigantnom "zlatnom rezu".

"Ljepota Sydney Sweeney ukorijenjena je u činjenici da su njezine crte lica simetrične i usko usklađene sa savršenim skladom i proporcijom. Ove idealne proporcije lica često se nazivaju ‘zlatni rez‘", kazao je Gilleard za The Sun i dodao da se "zlatni rez" u proporcijama lica može primijeniti i horizontalno, poznato kao "pravilo petina", i vertikalno, poznato kao ‘pravilo trećine‘.

image

Iako postoji više pravila omjera kada su u pitanju proporcije lica glumica ispunjava gotovo sve zahtjeve "klasične ljepote"

PRESS

Iako postoji više pravila omjera kada su u pitanju proporcije lica dr. Gilleard napominje da glumica ispunjava gotovo sve zahtjeve "klasične ljepote".

"Osim ljepote lica Sidney Sweeney, ona posjeduje i zapanjujuću figuru. Zlatni rez također se može primijeniti na oblik grudi, anatomiju struka i omjer stražnjice i struka. Kada analiziramo njezinu figuru pomoću ovih omjera, ona ispunjava sve kriterije", konstatirao je.

Iako trenutačno odiše samouvjerenošću glumica je ranije otkrila da je imala problema sa samopouzdanjem. Jednom prilikom kazala je da je najveća zabluda koju ljudi imaju o njoj ta da je "ona samo glupa plavuša s velikim poprsjem". To je poprilično utjecalo na nju pa je svojedobno razmišljala i o operaciji kojom bi smanjila grudi, no od svega je ipak odustala, a danas nimalo ne žali zbog te odluke.

image

U srednjoj školi imala je problema sa samopouzdanjem, a čak je razmišljala i o odlasku na operaciju kako bi smanjila grudi

FREDERIC J. BROWN AFP

"Mama mi je rekla: ‘Nemoj to raditi. Požalit ćeš na fakultetu.‘I tako mi je drago što nisam. Sviđaju mi se. One su mi najbolji prijatelji", rekla je Sweeney. Čini se da joj trenutačno baš sve ide od ruke, a osim na poslovnom, ruže joj cvatu i na privatnom planu. Zaručena je za Jonathana Davina, inače 15 godina starijeg biznismena s kojim je u vezi od 2018. godine, a zajedno i surađuju.

"Jonathan je moj producentski partner. Stvarno je sjajno raditi s nekim tko te tako dobro poznaje, tko u potpunosti podržava tvoje ideje, tvoju viziju i tvoj glas. I lijepo je. Mislim, tko ne bi htio biti sa svojim najboljim prijateljem cijelo vrijeme?", rekla je glumica jednom prilikom i otkrila namjerava li se uskoro udati.

"Bila bih luda kada bih se udala i imala djecu prije 30. godine. Ali naravno da to jednoga dana želim. Oduvijek sam zamišljala da imam barem četvero djece. Iako volim planirati sve u životu, svjesna sam da su to ipak stvari koje će se dogoditi ako se trebaju dogoditi. Sanjam o tome da jednog dana svoju djecu učim skijati i da me prate u mojim avanturama, vodim ih u šetnje, učim ih kako sagraditi kućice na drvetu... To je nešto čemu se jako, jako veselim", istaknula je glumica.

image

Sydney Sweeney i njezin zaručnik Jonathan Davino

COBRA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
11. travanj 2024 08:17