Bez prištića

Otkriveno koje kozmetičke proizvode Kourtney koristi kako bi se riješila akni

Prozračna koža medijske zvijezde na fotografijama izgleda kao da je dotjerana filtrima, ali ona tvrdi da su za to zaslužni samo napredni kozmetički proizvodi.

Kourtney Kardashian Barker, najstarija sestra u obiteljskom i poslovnom klanu Kardashian-Jenner, privlači pozornost, među ostalim, i uvijek blistavim i besprijekornim tenom. Uskoro 44-godišnja Kourtney okrenuta je zdravom životu i wellnessu koje promovira na društvenim mrežama te na vlastitom lifestyle i beauty portalu Poosh, a prošle je godine učinila još jedan poslovni korak i pokrenula Lemme, brend vitamina i dodataka prehrani koji je za početak lansirao tri proizvoda.

image

Prošle godine Kourtney je pokrenula brend dodataka prehrani

IG LEMME

Nedavno je Sarah Howard, voditeljica sadržaja na Pooshu, otkrila čitateljima koje kozmetičke proizvode Kourtney koristi kako bi sačuvala njegovan ten. Za čistu kožu bez prištića i mitesera, koji se mogu pojavljivati i u zrelijim godinama, najradije upotrebljava proizvode inovativnog američkog brenda za njegu kože, Jan Marini Skin Research. Izgleda da je njihov petpostotni Benzoyl Peroxide za suzbijanje i liječenje akni zaslužan za uvijek prozračan ten majke troje djece koji izgleda kao da je dotjeran filtrima.

image

Jan Marini, proizvod za suzbijanje i liječenje akni, stoji 53 dolara

JAN MARINI

Kourtney redovito upotrebljava i neke druge proizvode brenda Jan Marini – dan počinje čišćenjem pomoću anti-aging proizvoda Age Intervention Gentle Cleanser, nakon čega slijedi poticanje obnove kože uz Regeneration Booster.

image

Jan Marini, anti-aging proizvod za čišćenje lica, 32 dolara

JAN MARINI
image

Jan Marini Regeneration Booster, 225 dolara

JAN MARINI
image

Piling za tijelo brenda Jan Marini, cijena 75 dolara

JAN MARINI
image

Jan Marini, bogata noćna krema, cijena 90 dolara

JAN MARINI
image

Visokokoncentirani losion za lice Luminate Face, 110 dolara

JAN MARINI

U večernjoj njezi Kourtney se posvećuje i tijelu, pa za eksfolijaciju bira Bioglycolic Resurfacing Body Scrub. Na lice prije spavanja nanosi Bioclear Face Cream, kremu s glikolnom, salicilnom i azelaičnom kiselinom za glatku i sjajnu kožu. Kremu izmjenjuje s losionom Luminate Face, visokokoncentriranom otopinom s kurkuminom, peptidima, retinolom i drugim sastojcima koja ublažava diskoloracije i bore, a ritual njege završava spomenutim proizvodom protiv akni.

Linker
19. travanj 2024 15:33