Vrijedi isprobati

Ova rumenila u balzamu postala su veliki hit zahvaljujući Carrie Bradshaw

Važnu ulogu u kreiranju prepoznatljivog looka glavnog lika serije "I tek tako..." igraju kremasta rumenila u formi balzama poznatog veganskog brenda.

Modna i make-up izdanja Carrie Bradshaw, odnosno Sare Jessice Parker u njenoj ulozi, dugo se pamte, a za glumičin besprijekoran izgled i uvijek savršeno osmišljen i napravljen make-up često je zaslužna vizažistica Elaine Offers. U nedavnoj objavi na Instagramu, Elaine Offers otkrila je da je i u prvoj i u drugoj sezoni serije „I tek tako...” za Sarino šminkanje koristila proizvode veganskog brenda Merit zato što, kaže, „daju elegantan i prirodan finiš savršen za Carrie Bradshaw”. Na Merit se oslanjala i u premijernoj epizodi druge sezone serije, a među najomiljenijim su joj proizvodima za kreiranje Carrienog prepoznatljivog looka njihova kremasta rumenila u formi balzama.

image
INSTAGRAM/@elaineoffers
image

Meritov Bronze Balm daje toplinu

MERIT
image

Meritov Flush Balm vizažistica nanosi na Sarino čelo, bradu, vrat i dekolte

MERIT

Na Sarino čelo, bradu, vrat i dekolte Elaine je tada nanijela Meritove balzame Bronze Balm u nijansi Seine te Flush Balm u nijansi Fox za topli okvir lica, a svoje favorite – Flush Balm u nijansi Cheeky i Day Glow Balm u nijansi Bounce – nanijela je na glumičine jagodice. Izgleda da i Sarah i njezin lik odobravaju ove balzame, jer su pažljiviji gledatelji mogli uočiti da neke od njih, uključujući Meritov balzam, drži na svom stoliću. Kako bi se rumenila lijepo stopila sa Sarinim tenom i jedno s drugim, Elaine je prvo pripremila svoje „umjetničko platno” – u tu je svrhu na Sarino lice nanijela Meritov serum Great Skin Instant Glow za hidratiziranje kože. Serum daje zdrav i prirodan sjaj koji pomaže poboljšati izgled balzama.

image

Na jagodice ide Meritov Day Glow Balm

MERIT
image

Meritovim Great Skin Instant Glow serumom Elaine priprema Sarinu kožu za šminkanje

MERIT
Linker
25. travanj 2024 08:25