Dobre navike

Ovaj korak u njezi Emilia Clarke radi više od 20 godina svaki dan i to dva puta dnevno

Nije mi to nikakvo opterećenje, nego nešto potpuno normalno, navika poput pranja zubi ili doručka, rekla je glumica.

Emiliju Clarke cijeli je svijet upoznao kao neponovljivu Daenerys u "Igri prijestolja", a britanska je glumica ekspresivnog lica i širokog osmijeha osim po ulogama poznata i po istinskoj ljubavi prema njezi kože, pa je postala i svjetska ambasadorica za brend Clinique. Nikada ne bježi od novih trendova u šminkanju i voli eksperimentirati s izgledom, a kako je otkrila za Harpers Bazaar, bez obzira na to gdje je život odvede i kako joj završava dan, jedan korak njege ne preskače baš nikada.

image

Glumica ima osjetljivu kožu, pa joj je dobro odabrana njega posebno važna

JA/EVERETT/PROFIMEDIA

"Čim navečer dođem kući, obavezno očistim lice i skidam sav make-up, pa čak i ako mi se mrači pred očima od pića. U tome nema popuštanja", odlučna je glumica koja je ovom ritualu vjerna od svoje trinaeste godine, dakle, već pune 23 godine. Tvrdi da nikad nije pokleknula, štoviše, lice čisti dva puta dnevno i to joj je navika o kojoj i ne razmišlja, poput pranja zubi ili doručka.

image

All About Clean omiljeno je Emilijino sredstvo za čišćenje lica, 21 euro

CLINIQUE
image

Cliniqueov losion za suhu i mješovitu kožu koja naginje suhoći, 30 eura

CLINIQUE
image

Bogata Cliniqueova krema sa SPF-om 50, 28 eura

CLINIQUE

Razlog zbog kojeg uvijek ide na spavanje očišćenog lica je i činjenica da ima osjetljivu kožu koja prolazi kroz različite faze, ovisno o tome što joj se događa. „Radila sam bez prestanka proteklih 18 mjeseci i različiti su mi ljudi stavljali različite stvari na lice. Stoga sam sada u ‘oguljenoj‘ fazi i koristim samo najosnovniju njegu kako bi mi se koža oporavila”, objasnila je.

Za tu osnovnu njegu, naravno, bira proizvode brenda koji predstavlja. Za njen najdraži korak, čišćenje, izbor pada na All About Clean Liquid Cleanser, slijedi nježni losion za suhu kožu Clarifying Lotion 2, a kožu lica štiti i obnavlja bogatom kremom Broad Spectrum SPF 50.

Linker
12. travanj 2024 14:17