PhytoLip Twist Matte

 SISLEY PARIS
PhytoLip Twist Matte

Ovaj stylish balzam u boji oduševit će vas svojim nijansama, teksturom, ali i postojanošću

Riječ je o njegujućem balzamu za usne kremaste teksture obojenom poput ruža koji dolazi u pet atraktivnih nijansi i jednostavno se nanosi.

Riječ je o njegujućem balzamu za usne kremaste teksture obojenom poput ruža koji dolazi u pet atraktivnih nijansi i jednostavno se nanosi.

Klasični balzami i ruževi za usne svakodnevno dobivaju sve veću konkurenciju u beauty svijetu, a zahvaljujući čestoj pojavi različitih inovativnih formula koje se razvijaju i napreduju nevjerojatnom brzinom, sve su veći hit oni u olovci. Poznati i pod nazivom lip crayon, balzami i ruževi u olovci postali su popularni prvenstveno zbog toga što značajno pojednostavljuju samu aplikaciju. Naime, upravo su jednostavan način nanošenja i dugotrajna postojanost najveći benefiti ovih balzama i ruževa, zahvaljujući čemu ih možemo nositi cijeli dan, a da se pritom njihov intenzitet ne smanjuje. Jedan od najpoznatijih francuskih brendova Sisley Paris tako je lansirao PhytoLip Twist Matte - novu generaciju obojenog balzama za usne s intenzivnim mat finišem koja obuhvaća savršenu kombinaciju njegujuće teksture i atraktivne boje.

image

PhytoLip Twist Matte

SISLEY PARIS

Njegova ultra-senzorna tekstura, mekana poput baršuna, optimalno prianja uz usne, a ukošeni vrh omogućava nam preciznu, ravnomjernu i vrlo jednostavnu primjenu. Dolazi u paleti od pet neodoljivih svijetlih, intenzivnih i elegantnih nijansi, a pritom ne smijemo zanemariti ni na atraktivno pakiranje ovog balzama u boji koje ga čini idealnim beauty saveznikom.

Uz novi broj magazina Gloria Glam u kojem smo na više od 220 stranica za vas pripremili inspirativne teme, pregled aktualnih modnih i beauty trendova te razgovore s brojnim kreativcima, na dar vas očekuje i Sisley PhytoLip Twist Matte balzam za usne u atraktivnoj nijansi 19, koja će se idealno uklopiti u proljetne priče.

Linker
26. travanj 2024 10:46