Saveznik žena

Ovo je proizvod koji bi se trebao pronaći u kupaonici svake žene

Odličan proizvod za njegu intimnog područja koji je već dugi niz godina prvi odabir velikog broja žena.

Složit ćemo se kako, kada je riječ o njezi intimnog područja, nerijetko zaboravimo na pravilno tretiranje. Ipak, zaboravnost i dalje nije dovoljno dobro opravdanje zašto svaka žena u svojoj kupaonici ne bi trebala imati proizvod namijenjen njezi spomenute zone, a koji je spas u svim onim neugodnim trenutcima s kojima se većina žena susrela barem jednom.

Urinarna infekcija, odnosno upala mjehura, neke su od najčešćih infekcija intimnog područja kod žena. Istraživanja su pokazala kako se s ovim problemima uglavnom susreću žene od 16 pa sve do 55 godina, a pogotovo su u „fokusu” žene u menopauzi, svježe rodilje, ali i sve ostale aktivne žene. Iako je kada dođe do bilo kakve jače iritacije intimnog područja, prva postaja liječnik, postoje određeni proizvodi koje možete kupiti u slobodnoj prodaji, a koji uvelike doprinose bržem ozdravljenju.

image
SERGIY TRYAPITSYN/PANTHERMEDIA/PROFIMEDIA

Ovog puta je riječ o femidoc® MANNOSE gelu koji je namijenjen njezi osjetljive kože vanjskih intimnih dijelova tijekom upale mjehura te sličnih infekcija. Ovaj odličan gel savršen je i imate li problema s neuravnoteženom mikroflorom intimnog područja, tj. čestim upalama, zaostalom sjemenom tekućinom, hormonalnim disbalansom, menstruacijom i sl.

image
PRESS

100 % prirodni sastojci

femidoc® MANNOSE prvi je odabir velikog broja žena jer ulijeva apsolutno povjerenje koje je opravdano nepogrješivim učinkovitim djelovanjem, a tome pomažu i 100% prirodni sastojci koji hidratiziraju i njeguju intimno područje stvarajući zaštitni, vanjski sloj. Također, femidoc® MANNOSE gel ne sadrži hormone što znači da je namijenjen baš svima i možete ga koristiti bez obzira na moguću postojeću liječničku terapiju bilo kakve vrste.

image
PRESS
image
PRESS

femidoc® MANNOSE sa svojim sastojkom D-manoza štiti intimno područje i preventira da se bakterije pričvrste za sluznicu, dok je aloe vera tu kako bi umirila i kožu održavala vlažnom. Također, vrlo važan sastojak ovog gela je i hijaluronska kiselina koja također vlaži kožu i stvara zaštitni sloj, dok mliječna kiselina pomaže stabilizirati pH vrijednosti.

image
PRESS
image
PRESS

Kako koristiti femidoc® MANNOSE gel?

Korištenje je iznimno jednostavno jer ovaj gel dolazi s pumpicom za doziranje. Naime, na taj način je doziranje u potpunosti kontrolirano, a predlažemo da ga nanosite odmah nakon tuširanja. Također, ovaj gel ne sadrži konzervanse te je u potpunosti bez mirisa i bojila, prikladan je za korištenje tijekom trudnoće i dojenja te je „vegan friendly”.

Sve dodatne informacije o femidoc® MANNOSE gelu potražite na sljedećem linku ili na službenim Instagram i Facebook profilima.


Sadržaj nastao u suradnji s Gloria x femidoc®

Linker
18. travanj 2024 17:49