Pomoć tehnologije

Ovaj ‘trik‘ pomaže u otkrivanju beauty proizvoda koji vam najbolje odgovaraju

Koliko god njegovali svoju kožu, niste zadovoljni rezultatima? Možda još uvijek niste upoznali stvarno stanje svoje kože i njene potrebe.

Složit ćemo se kako je njega lica vrlo važan korak cjelokupnog beauty looka jer ako vam je koža lica nedovoljno njegovana, niti jedan makeup ne može pomoći. Također, za lijep i ujednačen ten potrebno je odabrati idealne proizvode koji odgovaraju upravo vašem tipu kože, a to je korak u kojem mnogi pogriješe što potvrđuju i istraživanja.

Naime, pokazalo se je da veliki broj ljudi nepravilno tretira svoju kožu i koristi pogrešne proizvode. To posljedično može dovesti do raznih problema poput suhe kože, iritacija, akni, preuranjenog starenja ili do pojave hiperpigmentacije. Stoga, vrlo je važno educirati se o pravilnoj njezi kože i njenim potrebama kako biste je što duže održali zdravom i mladolikom, i jednostavno, osjećali se ugodno u svojoj koži.

image
PRESS

Uređaj za analizu stanja kože kao sjajan ‘trik‘ za odabir adekvatnih proizvoda

Kako pravilno čistiti svoju kožu, bez isušivanja? Kako spriječiti dehidraciju kože i vidljivost bora? Ovo su samo neka od pitanja koje nas svakodnevno muče, a koža koja zateže i opuštenija je nego što bismo htjeli, podsjeća nas da moramo naći njegu koja će je oporaviti. Srećom, dobra je vijest da su od sada sve L‘Occitane trgovine opremljene uređajem za analizu stanja kože koji mjeri šest aspekata kože; hidrataciju, hiperpigmentaciju, elastičnost, osjetljivost kože, pore i bore.

image
PRESS
image
PRESS

Kako funkcionira uređaj za analizu stanja kože?

Ovaj napredni uređaj uz pomoć prilagođene kamere pruža precizne informacije o stanju vaše kože, kako biste mogli prilagoditi vašu rutinu njege i tako bolje brinuti o koži. Uz uređaj za analizu, u L‘Occitane trgovinama će vas dočekati estetske savjetnice koje će vam dati detaljno objašnjenje stanja vaše kože i njezinih stvarnih potreba. Vrhunski obučene stručnjakinje će vam pomoći da saznate kako pravilno njegovati kožu i koje proizvode koristiti kako biste osigurali da vaša koža bude zdrava i blistava. Kreirat će za vas posebno osmišljen ritual njege za jutarnju i večernju rutinu koja će pokazati rezultate već nakon prvog nanošenja proizvoda koji su zaista kompatibilni s vašom kožom.

Kako se prijaviti za besplatnu analizu lica?

Analiza lica i savjetovanje traju oko 20 minuta te su posve besplatni i neobvezujući. Prijavite se putem službene stranice L‘Occitane Hrvatska ili jednostavno direktno u bilo kojoj L‘Occitane trgovini. U novom broju Glorije koji se nalazi na kioscima od 1. lipnja, pronaći ćete i ekskluzivan kupon za poklon uz kupnju iznad 20 € u L‘Occitane trgovinama. Poklon sadrži putna pakiranja svjetski poznatih L‘Occitane proizvoda sa smiljem – Eterične vodice Immortelle koja je odličan tonik, i Boostera za noćnu njegu lica, koji tijekom noći obnavlja kožu kako biste se probudili odmornijeg i svježijeg izgleda.

Odgovore na svoja pitanja potražite i na službenim društvenim mrežama brenda - Instagramu i Facebooku.

image
PRESS
image
PRESS

Nove uređaje i detaljno individualno savjetovanje već su isprobale poznate voditeljice, pjevačice i influencerice, ljubiteljice beauty noviteta poput Mirne Maras, Lucije Lugomer, Gabriele Pilić, Nele Đinđić, Lane Biželj, Dorin Zelenike, Kate Sušić, Marije Nikšić... dokazavši da je briga o pravilnoj njezi lica važna bez obzira koliko imate godina i kakav je vaš stil života.

image
PRESS
image
PRESS
Linker
17. travanj 2024 09:19