oduševit će vas

Ovo morate isprobati! Našli smo genijalan trik za francusku manikuru na kratkim noktima

Ako volite kratku dužinu noktiju te vam se ne da stalno lakirati nokte, isprobajte jedan od boljih trikova u svijetu ljepote.

Iako su dugi nokti vrlo elegantni i odlično izgledaju, nisu baš praktični za svakodnevno nošenje. Zato mnoge žene svoje nokte radije oblikuju na kraću dužinu jer su tako uredni i ne smetaju u radu, kod bavljenja hobijima i kućanskim poslovima.

Diskretna manikura nikada neće izaći iz mode, a najčešći oblik takve manikure je francuska manikura. I ne, ona ne izgleda dobro sam na dugim noktima, već i na kratkim te osim klasične bijele ima i šarenu verziju.

U posljednjih nekoliko mjeseci posebno su popularne takozvane "tanke francuske manikure" kod kojih se vrh nokta oboji vrlo precizno da se dobije jako tanka crta.

Na prvi pogled je takvu manikuru vrlo teško napraviti, posebice na kratkim noktima, no za to postoji genijalan trik. Na Instagram profilu brenda Lights Lacquer pronašli smo video koji objašnjava kako se izrađuje ova precizna i vrlo zabavna manikura.

Sve što trebate napraviti jest odabrati koje boje želite koristiti (možete i samo jednu boju) te nanijeti malo boje na jagodicu kažiprsta suprotne ruke (one čije nokte trenutno ne mažete). Potom vrh nokta cijelom dužinom umočite u boju i to ponovite sa svakim noktom pa ponovite postupak na noktima druge ruke.

Lak s kože potom uklonite odstranjivačem, a nokte zaštitite slojem prozirnog, završnog laka. I to je to. Rezultat je vrlo cool!

Linker
07. travanj 2024 15:18