Zendaya na predstavljanju parfema Lancôme Idôle, čije je zaštitno lice, u Parizu

 KRISTY SPAROW PROMO/GETTY IMAGES ZA LANCôME
CELEBRITY NESESER

Ovo su 2 proizvoda bez kojih Zendaya ne može

Jedan je logičan, a drugi je pomalo neočekivan, ali njoj omiljen jer smatra da njime možete promijeniti cijelo lice

Ako prosječnu zvijezdu pitate bez kojih beauty proizvoda ne može, prvo će vam reći melem za usne. Zatim parfem. Nakon toga krema za lice. Potom maskara. Ruž za usne. I dok ste rekli keks, upravo su nabrojali 5 proizvoda bez kojih ne mogu. Zendaya ne.

U nedavnom intervjuu koji je glumica dala povodom suradnje s brendom Lancôme, zvijezda serijala "Euphoria" i hvaljenog filma "Dune", na pitanje "bez kojih beauty-proizvoda ne možete", odgovorila je nabrojavši samo dva proizvoda.

Korektor je broj jedan proizvod koji je odabrala. "Jer, ako imate dobar korektor, možete riješiti bilo koji problem na licu u nekoliko poteza, i gotovi ste", kaže Zendaya.

image

Zendaya na predstavljanju parfema Lancôme Idôle, čije je zaštitno lice, u Parizu

PIERRE MOUTON PROMO/GETTY IMAGES ZA LANCôME

A drugi? "Nešto za obrve, bilo da se radi o toniranom gelu za obrve ili olovke za obrve", odala je glumica poznata po uvijek urednim obrvama. "Volim ih i mislim da oblikom obrva možete promijeniti svoje cijelo lice. Pustila sam ih da rastu, a s različitim proizvodima im mogu mijenjati oblik, gustoću boje, i tako dalje. Zanimljivo mi je kako s jednom sitnicom možete promijeniti svoj čitavi look", rekla je glumica čiji film Challengers u režiji Luce Guadagnina u kojem glumi Grand Slam teniskog asa, očekujemo na proljeće 2024.

Linker
21. travanj 2024 16:35