9 favorita

Ovo su najprodavaniji parfemi ove godine: Među njima je i Rihannin omiljeni miris

Brend Le Labo dominira popisom najtraženijih - lista bi vas mogla iznenaditi.

Cult Beauty, britanska internetska trgovina preparativne i dekorativne kozmetike te ostalih proizvoda za ljepotu, napravila je istraživanje koji su parfemi dosad bili najprodavaniji u ovoj godini. Otkrili su koji su to mirisi oduševili njihove potrošačice i koje se to arome šire čitavom Europom.

Na njihovom popisu nema klasičnih parfema koje možete pronaći u drogerijama jer je njihovo poslovanje orijentirano na nezavisne brendove i one koje možda nećete pronaći u klasičnim parfumerijama i drogerijama. Srećom, dostavljaju i u Hrvatsku pa ćete omiljene s ove liste vrlo lako dočekati i na svom kućnom pragu kako biste oduševili zanimljivim mirisima koji se kod nas ne osjete tako često.

1. Le Labo Santal 33

Najprodavaniji parfem u prvih osam mjeseci godine bio je Santal 33 brenda Le Labo. Ovaj je parfem prvo oduševio društvene mreže chic minimalističkim pakiranjem, a potom i neodoljivim mirisnim notama koje se kriju u ovoj jednostavnoj bočici. Koža, mošus i tople arome drva i jantara pomiješane su s cvjetnim i puderastim tonovima irisa i ljubičice te stvaraju opojan i dugotrajan miris zbog kojeg će vam bočica ovog parfema trajati jako, jako dugo.

image

Le Labo;Cult Beauty (67,80 €)

PROMO

2. Le Labo Another 13

Još jedan hit ovog brenda koji su prepoznale obožavateljice parfema je Another 13. Iako prvotno planiran kao limitirano izdanje postao je jedan od najprodavanijih Le Labo mirisa i tako se zadržao na tržištu puno dulje od planiranog. Karakteriziraju ga topli mošusni tonovi s dozom jasmina, kruške i citrusa koji su dodali voćni element i malo slatkoće.

image

Le Labo; Cult Beauty (67,80 €)

PROMO

3. Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 62

Sol de Janeiro postao je popularan zbog njihove slavne Bum Bum kreme, ali i njihovi mirisi, odnosno mirisne vodice, nisu ništa lošiji od ove hit kreme za tijelo. Slatke arome pistacija, badema, slane karamele i sandalovine daju ovoj mirisnoj vodici dojam finog deserta. Ako je suditi po komentarima obožavateljica riječ je o poprilično dugotrajnom proizvodu koji se na tijelu osjeti čitav dan.

image

Sol de Janeiro;Cult Beauty (24,80 €)

PROMO

4. Escentric Molecules Molecule 01

Svakako najzanimljiviji parfem na popisu najlakše je okarakterizirati kao miris kože. Naime, riječ je o formuli koja sadrži kemijsku komponentu iso E Super koja služi kao pojačivač mirisa te je zaslužna za to da ovaj parfem na svakoj osobi miriši potpuno drugačije. Molecule 01 stoga karakterizira čist i prirodan miris koji se dugo osjeća na vama.

image

Escentric Molecules;Cult Beauty (75 €)

PROMO

5. Frédéric Malle Portrait of a Lady

Snažan miris kojim dominiraju pačuli i kremasta sandalovina sadrži i voćne note crnog ribiza i maline koji mu daju zanimljiv ton. Osim njih u ovom se parfemu osjete i cimet te ruža, a rezultat je izuzetno postojan miris intenzivnije aure. Upravo iz tog razloga odličan je za jesenske i zimske mjesece.

image

Frédéric Malle;Cult Beauty (61 €)

PROMO

6. Huda Beauty Kayali Vanilla 28

Kako i samo ime kaže, topao, sladak i neodoljiv miris madagaskarske vanilije osnova je ovog mirisa, a nadopunjuju ga i arome jantara, smeđeg šećera, brazilske tonke i jasmina. Kayali Vanilla 28 inspiriran je bogati bliskoistočnim naslijeđem sestara Huda i stvoren je za slojevito kombiniranje s drugim parfemima iz iste linije kako bi se kreirao potpuno jedinstven miris, ali se jednako dobro može nositi i samostalno.

image

Huda Beauty;Cult Beauty (82,40 €)

PROMO

7. Le Labo Thé Noir 29

Treći Le Labo parfem u popisu favorita s Cult Beautyja je drveni Thé Noir 29. Zbog nota duhana, cedara i smokve koji se u njemu nalaze najbolje se nosi u večernjim prigodama. Opisuju ga kao intrigantan miris koji izaziva ovisnost te kao odličnu unisex opciju parfema. Baš kao i prethodna dva parfema na popisu, i ovaj je popriličnog intenziteta zbog kojeg će vam biti dovoljno svega nekoliko kapi prilikom nanošenja.

image

Le Labo; Cult Beauty (67,80 €)

PROMO

8. Kilian Love Don‘t Be Shy

Pretposljednji na listi je parfem koji je u fokus javnosti došao nakon što se otkrilo da je to omiljeni Rihannin miris. Ideja iza mirisa je prvi osjećaj zaljubljenosti te sve one emocije koje dolaze s tom fazom u životu. I baš kao što je taj osjećaj nezaboravan tako je i nezaboravan miris ovog parfema u kojem se između ostalog osjete note cvijeta naranče, karamele i ruže.

image

Kilian;Cult Beauty (57 €)

PROMO

9. Sol de Janeiro Cheirosa 68

Još jedna mirisna vodica za tijelo ovog brenda koji se naslanja na brazilsku kulturu našla je svoje mjesto na popisu najprodavanijih na Cult Beautyju. Miris je to koji brojni opisuju kao svojevrsnu kopiju kultnog Baccarat Rouge 540 koji je unatrag nekoliko godina zaludio žene diljem svijeta. Donosi arome jasmina te "svježeg morskog zraka" s daškom vanilije što ga čini odličnim odabirom za ostatak ljeta.

image

Sol de Janeiro; Cult Beauty (24,810 €)

PROMO
Linker
17. travanj 2024 17:22