Mandatory Credit: Photo by Chelsea Lauren/Shutterstock for HFPA (13707319aa)
A$AP Rocky and Rihanna
80th Annual Golden Globe Awards, Inside, Beverly Hilton, Los Angeles, USA - 10 Jan 2023

 CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK FOR HFPA
fenty beauty

Popularni glazbeni i ljubavni par udružio je snage i snimio posebnu zajedničku video kampanju

Rihanna i A$AP Rocky udružili su snage povodom lansiranja njezinog novog balzama za usne, a sada su u snimili i dvominutni crno-bijeli film.

Rihanna i A$AP Rocky udružili su snage povodom lansiranja njezinog novog balzama za usne, a sada su u snimili i dvominutni crno-bijeli film.

I dok se mnogi pitaju kada će Rihanna izbaciti novi album, pjevačica, čini se, ima druge prioritete. Najviše pažnje pridaje svom brendu Fenty Beauty koji ju je učinio milijarderkom, a početkom 2024. godine odlučila je u ovu priču uključiti i svog partnera, repera ASAP Rockyja. U siječnju je spomenuti brend lansirao novi proizvod - uniseks balzam za usne koji nosi naziv Skin Lux Balm - a glavna zvijezda kampanje bio je nitko drugi nego Rihannin odabranik. Međutim, izgleda da par uživa u novoj suradnji jer su sada objavili i kratki crno-bijeli film kako bi promovirali ovaj Fenty novitet.

Dvominutni film naziva Born to Steal: Yours, Mine, Ours inspiriran je starim holivudskim klasicima. U skladu s opisom isječka, gdje stoji "usne govore glasnije od riječi", Rihanna ne govori, nego njezine radnje prati pripovjedač. "Bila je otmjena žena, ali je na čudan način iskazivala svoju ljubav", rečenica je s kojom duhoviti kratki film počinje, a zatim priča dalje prati ženu koja krade stvari svog partnera, uključujući i Skin Lux Balm.

image

Fenty Skin Lux Balm (14, 77 eura)

PRESS

Ovaj balzam s okusom barbadoske trešnje napravljen je u skladu s veganskim postulatima te sadrži vitamin E i shea maslac koji hidriraju i oporavljaju ispucale usne. U njegovom ćete sastavu pronaći i cijeli niz hranjivih sastojaka za kožu poput ulja avokada i sjemenki trešnje, ali i maslaca od kakaa, manga, murumurua.

Inače, Rihanna i ASAP Rocky u vezi su od 2020. godine i imaju dvoje djece, sinove RZA Athelstona Mayersa i Riota Rosea Mayersa. "Ona mi vrijedi kao otprilike milijun drugih. Kad znaš - znaš! Ona je ta, ona prava", rekao je jednom prilikom reper u intervjuu za časopis GQ koji ga je proglasio najljepšim živućim muškarcem 2021. godine.

Linker
27. travanj 2024 14:45