više nije crnka

Povratak u prošlost: Kylie Jenner oduševila velikom promjenom imidža

Kylie Jenner objavila je na društvenim mrežama nekoliko fotografija i snimku kako bi se pohvalila novom bojom kose. Posljednih je godina vjerna svojoj prirodnoj boji kose pa je ova promjena definitivno iznenadila, ali i oduševila mnoge.

Kylie Jenner više nije crnka. Pohvalila se kako ima novi imidž, a promjenom se pratiteljima pohvalila na Instagramu uz nekoliko fotografija i snimkom. Poznata influencerica i reality zvijezda podijelila je sa svojih 399 milijuna pratitelja da joj je kosa ponovno ružičasta. Posljednjih je godina vjerna svojoj prirodnoj, tamnoj boji kose, pa je ovakva promjena definitivno iznenadila, ali i oduševila mnoge.

image

Kylie Jenner je posljednih godina vjerna svojoj prirodnoj, tamnoj boji kose

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

"Book, sjećate li me se", tek je kratko u opis fotografija napisala 26-godišnja poduzetnica koja stoji iza beauty brenda Kylie Cosmetics. "King Kylie, jesi li to ti?", "King Kylie je opet tu!", samo su neki od brojnih komentara fanova koji su se odmah prisjetili njezine King Kylie ere, u kojoj je influenserica od 2015. godine prigrlila grunge estetiku i oduševljavala javnost vibrantnim frizurama. Naime, tijekom tinejdžerskih dana bila je poznata po čestim promjenama imidža koje su nerijetko uključivale upečatljive boje kose. Eksperimentirala je s tirkiznom, zelenom i ružičastom bojom, a u to se vrijeme prozvala "King Kylie" i objavljivala na istoimenom Instagram profilu.

image

Kylie je iznenadila fanove ružičastom kosom

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

No, izgleda da je ružičasta definitivno najdraža boja popularne influencerice. Već joj se dugi niz godina povremeno vraća pa ju je tako nosila 2016. godine na tjednu mode u New Yorku, 2017. godine isfurala je nijansu "rose gold", dok smo ju 2020. godine mogli vidjeti s pastelnom ružičastom nijansom. Međutim, Kylie je više puta "zavarala" fanove perikom pa tako ni ovaj put ne možemo biti sigurni je li riječ o stvarnoj promjeni boje.

Iako ju je Kylie isprobala još 2016. godine, ružičasta boja kose postala je popularna u vrijeme koronavirusa i obilježila 2020. godinu. Trend je bio prisutan i tijekom iduće dvije godine pa smo u tom razdoblju mogli vidjeli kako brojna slavna lica poput Dua Lipe, Megan Fox, Machine Gun Kellyja i Jennifer Lopez eksperimentiraju s ružičastim nijansama. S dolaskom filma "Barbie", svijetom je zavladala još jedna ružičasta groznica pa je barbiecore estetika obilježila 2023. godinu. Sada, budući da je jedna od najpopularnijih trendseterica objavila fotografiju ružičaste kose, pitanje je hoće li se trend nastaviti i ove godine.

image

Megan Fox i Machine Gun Kelly obojali su kosu u ružičasto 2022. godine

PAPCULTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Promjena boje kose u ružičasto ne predstavlja problem za one sa svjetlijom kosom, dok će se osobe s tamnijom bojom malo namučiti kako bi dobile željenu ružičastu nijansu. Naime, potrebno je višestruko izbjeljivanje kose kako bi ona u finalu postala ružičasta, a također ju je teško i održavati zbog brzog ispiranja. Iako proces farbanja i održavanja zahtijeva veliki trud, s krajnjim rezultatom malo tko neće biti zadovoljan jer, moramo priznati, ružičasta kosa je poprilično cool.

To je davnih dana prepoznala najmlađa članica klana Kardashian-Jenner koja u svijetu mode i ljepote reda same uspjehe. Kako je njezin brend Kylie Cosmetics stekao obožavateljice diljem svijeta, odlučila je napraviti idući korak i okušati se u svijetu mode pa je 2023. godine pokrenula brend pod nazivom Khy. Prezentirala ga je 1. studenoga, te povodom predstavljanja organizirala ekskluzivnu večeru u Santa Monici, na kojoj su uzvanici bili odjeveni u njene kreacije od umjetne kože.

Linker
19. travanj 2024 07:12