Za mladolik izgled

Poznate dame pohrlile saznati sve o najprodavanijem anti-age proizvodu na tržištu

U borbi protiv vidljivih posljedica nedostatka kolagena, Vichy ima učinkovito rješenje - Liftactiv Collagen Specialist kremu s prokolagenim peptidima čiju su učinkovitost među prvima odlučile isprobati i brojne poznate žene.

Brend Vichy Laboratories je u Domu hrvatskog društva likovnih umjetnika okupio brojne cijenjene suradnike; dermatologe, farmaceute, partnere, predstavnike medija i influencere, a središte večeri bio je Vichyjev najprodavaniji anti age proizvod - Liftactiv Collagen Specialist dnevna njega.

Uzvanici, među kojima su se našla i brojna regionalno poznata lica kao što su Ana Radišić, Korana Gvozdić, Domenica, Nika Turković, Valentina Walme, Sara Jo i Marija Kilibarda doznali su od dermatologinje Željane Bolanče i farmaceutkinje Mirne Jelić Hrgić, a uz moderiranje voditeljice Ivane Mišerić, brojne zanimljive detalje o kolagenu, proteinu koji čini 70% kožnog tkiva te je zaslužan za čvrstoću kože. Za odličnu atmosferu u elegantnom okruženju Meštrovićeva paviljona, pobrinula se glazbena zvijezda Džejla Ramović.

image

Valentina Walme, Domenica Žuvela

JOHN PAVLISH/KARLA JURIć
image

Valentina Walme

JOHN PAVLISH/KARLA JURIć
image

Korana Gvozdić

JOHN PAVLISH/KARLA JURIć
image

Domenica Žuvela

JOHN PAVLISH/KARLA JURIć

Kolagen je protein koji prirodno nastaje u ljudskom tijelu i vrlo je važan za zdravlje kože, kostiju i vezivnog tkiva. Riječ "kolagen" dolazi od grčke riječi kólla, što znači ljepilo. Dakle, njegova funkcija je opisana u njegovom imenu - kolagen je ljepilo koje drži kožu na okupu i time održava njenu strukturu i elastičnost. U svijetu ljepote, a naročito anti-age njege, to je trenutno jedan od najpopularnijih pojmova, no istovremeno je mnogo više od prolaznog trenda.

image

Lana Gojak Bajt

JOHN PAVLISH/KARLA JURIć
image

Ivana Mišerić

JOHN PAVLISH/KARLA JURIć
image

Antonija Stupar Jurkin

JOHN PAVLISH/KARLA JURIć

Kao najstariji protein na svijetu, kolagen je pronađen čak u kostima T-Rexa prije 68 milijuna godina. Najotporniji je i najizdržljiviji protein, snažniji od čelika, a u predstavlja 70% kožnog tkiva. Pod utjecajem ekspozoma, koža gubi kolagen, što dovodi do prvih znakova starenja. No jeste li znali da ne postoji samo jedan kolagen, već čak njih 5, a svaki ima različitu ulogu u procesu starenja kože? Upravo je to bila tema večere u zagrebačkom domu HDLU.

image

Nika Turković također je uživala u eventu

JOHN PAVLISH/KARLA JURIć
image

Sara Jo

JOHN PAVLISH/KARLA JURIć

„Nakon 30. godine godišnje gubimo oko 1% zaliha kolagena u tijelu. Zbog toga koža gubi elastičnost i čvrstoću pa nastaju bore i tanke linije. Stoga je moja preporuka da u kasnim dvadesetima i ranim tridesetima počnete koristiti proizvode s prokolagenim peptidima“ izjavila je dr. sc. Željana Bolanča, specijalistica dermatovenerologije.

image

Brend Vichy Laboratories je u Domu hrvatskog društva likovnih umjetnika okupio brojne cijenjene suradnike

JOHN PAVLISH/KARLA JURIć

image

Na eventu su se pojavila brojna regionalno poznata lica, među kojima su Korana Gvozdić, Iva Radić, Ana Radišić i Petra Mlakar Zorko

JOHN PAVLISH/KARLA JURIć

U borbi protiv vidljivih posljedica nedostatka kolagena, Vichy ima učinkovito rješenje - Liftactiv Collagen Specialist kremu s prokolagenim peptidima. Ova dnevna krema povećava za 200% pet ključnih tipova kolagena u borbi protiv pet znakova starenja: bora, punoće, čvrstoće, tonusa i kontura lica. Njena hipoalergena formula testirana je na svim fototipovima. Klinička testiranja od strane dermatologa pokazala su da je koža odmah čvršća i da su se bore smanjile za četiri tjedna. Prema istraživanjima, bore su se ublažile kod 96% žena, a tonus kože je poboljšan kod njih 52%, dok je koža bila čvršća kod 77% žena, a glađa kod njih 87%.

image

U borbi protiv vidljivih posljedica nedostatka kolagena, Vichy ima učinkovito rješenje - Liftactiv Collagen Specialist kremu s prokolagenim peptidima

JOHN PAVLISH/KARLA JURIć

Važnost dnevne i večernje rutine kod njege kože neupitna je. U jutarnjoj rutini Liftactiv Collagen Specialist dnevnoj njezi možete dodati i novitet Liftactiv Collagen Specialist njegu za područje oko očiju te Capital Soleil UV Age Daily vodeni fluid protiv fotostarenja SPF 50+.

Osim utvrđivanja gradiva o kolagenu, Vichy je svojim gošćama ekskluzivno predstavio i novi proizvod koji će nadopuniti protokol za kolagen i bore. Područje oko očiju prvo pokazuje znakove gubitka kolagena. Liftactiv Collagen Specialist njega za područje oko očiju s jedinstvenim prokolagenim kompleksom djeluje na konture područja oko očiju, a njezini su rezultati vidljivi iz svih kutova. Klinički dokazano djeluje na pet znakova starenja u području oko očiju: bore smijalice, bore ispod očiju, podočnjake, tamne krugove oko očiju i spuštene kapke. Nanosi se svaki dan nakon Collagen Specialist dnevne njege. Ispitana je na osjetljivoj koži, pod nadzorom dermatologa i oftalmologa. Ovaj je protokol potpun uz korištenje Retinol Specialist seruma u večernjoj rutini, koji je obogaćen vrhunskim kompleksom protiv starenja, a ciljano djeluje na bore, pa i one najdublje.

image

Za odličnu atmosferu u elegantnom okruženju Meštrovićeva paviljona, pobrinula se glazbena zvijezda Džejla Ramović

JOHN PAVLISH/KARLA JURIć

Event, koji je započeo malim kvizom znanja i predavanjima dermatologa i farmaceuta, savršeno je zaokružen glazbenim nastupom i ugodnim druženjem u jednom od najljepših zagrebačkih prostora. Vichy Liftactiv Collagen Specialist kremu, kao i druge proizvode iz protokola, možete pronaći u odabranim ljekarnama.

Linker
20. travanj 2024 02:23