manikura nokti

 IMAXTREE.COM
Beauty ideje

Prilikom sljedećeg posjeta salonu za notke tražit ćemo neku od ovih nijansi

Nakon razdoblja minimalizma, ali i neonskih nijansi na noktima koje su karakteristične za ljeto, okrećemo se ovim nijansama.

Nakon razdoblja minimalizma, ali i neonskih nijansi na noktima koje su karakteristične za ljeto, okrećemo se ovim nijansama.

Ove se godine najviše pričalo je minimalističkim, neutralnim manikurama koje izgledaju prirodno i nenametljivo - bež, bijela, pastelna ili prozirna nijansa na noktima bile su među traženijima u salonima, a jedna od odgovornih je nova "it" djevojka Sofia Richie, koja je takav look nosila na svom vjenčanju. S pripremama za novu sezonu, razmišljamo i o novim bojama koje ćemo nositi na noktima, a ove pomalo neočekivane nijanse nameću se kao trendi opcija...

Neočekivana zelena

Sve nijanse zelene su veliki hit - kako kada je odjeća u pitanju, tako i kada je riječ o nijansi koja se nosi na notkima. Između širokog izbora zelenih, biramo pistacio ili matcha boju koja je za jesenske outfite pun pogodak.

Crna

Ako ste u Wednesday Addams raspoloženju, tada je crna najbolji izbor - na noktima uvijek izgleda luskuzno i chic, a i pomalo je neočekivani izbor pa će svakako biti osvježenje u moru neutralnih, barley there manikura.

Terakota

Prava nijansa koja odgovara ovom prijelaznom razdoblju - za kraj kolovoza i početak rujna. Smeđi tonovi nekako se najbolje uklapaju u jesenski beauty look, a nijansa terakote u sebi ipak ima onaj meditreranski štih koji asocira na obalu.

Oker

Još jedna u nizu neočekivanih nijansi - ovakve boje na noktima dobro dolaze do izražaja uz monokromatske outfite (primjerice all black outfit), a sjajno izgledaju i uz denim look.

Tamnocrvena

Ako je crveni lak klasični izbor, ovo je varijacija na klasiku koja odiše luksuznim izgledom, a posebno dobro će izgledati na kratkim notkima.

Linker
26. travanj 2024 08:47