VEČERNJA VARIJANTA

Raskošni nastavak uspješnog mirisa naglašava žensku snagu i samouvjerenost

Kao i njegov prethodnik, Baldessarini Bella Absolu predstavlja ružu kao kraljicu cvijeća. Idealan je za večernje sate te ostavlja dugotrajan dojam zahvaljujući luksuznim sastojcima i povećanju udjela mirisnih ulja.

Inspirirana uspješnim mirisom Baldessarini Bella, početkom veljače ove godine stiže njegova intenzivnija varijanta, Eau de Parfum Baldessarini Bella Absolu. Ovaj cvjetni miris pretvorit će ženu koja ga nosi u kraljicu noći koja očarava svojim prirodnim samopouzdanjem i zapanjujućim manirima.

image

Baldessarini Bella Absolu, 30ml, € 54,00

PROMO

Raskošni doživljaj mirisa Baldessarini Bella Absolu naglašava žensku snagu i dražesnost te oduševljava svojom jedinstvenom aurom. Prvi ženski miris marke Baldessarini, Bella, kreiran je kao cvjetni miris ekvivalentan ženstvenosti i snazi karaktera. Budući da su karakter i miris međusobno usko povezani, omiljeni parfem pruža ženi da se osjeća posebno i samouvjereno kada ga nosi.

image

Baldessarini Bella i Bella Absolu

PROMO

Mirisni pandan Belle je kao stvoren za večernje sate. Baldessarini Bella Absolu pojačava pozitivan doživljaj mirisa i ostavlja dugotrajan dojam zahvaljujući luksuznim sastojcima i povećanju udjela mirisnih ulja s 12% na 20%.

Kao i njegov prethodnik, Baldessarini Bella Absolu predstavlja ružu kao kraljicu cvijeća. Struktura je identična, varira samo intenzitet, a bogati, blago pikantni i medeno slatki aspekti apsoluta ruže sa senzualno svježom aromom njezine superesencije otkrivaju graciozan mirisni doživljaj. Nakon međusobne igre živahnih nota crnog ribiza i slatkih nota mandarine ružičasti eliksir s toplim, senzualnim drvećem i mošusom odzvanja puderasto mekano u donjoj noti.

Linker
18. travanj 2024 21:06