Lana Jurčević otkrila način na koji se ona rješava podočnjaka
 Instagram / LaLana
Wow!

Razlika u svega 10 minuta: Lana Jurčević pokazala jeftino rješenje za gorući beauty problem

Podočnjaci su veliki problem za mnoge dame, a rješenje ne leži u skupim kremama. Pjevačica Lana Jurčević ima brzu i jeftinu formulu.

Pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević razvila je vremenom pravo malo beauty carstvo, a da i sama voli istraživati tajne ljepote - dokazala je i ovih dana kada je pokazala na koji način sama rješava problem podočnjaka. Iritantni beauty problem nije lako riješiti, a često žene troše basnoslovne svote na skupe kreme i preparate koji obećavaju njihovo uklanjanje.

Kofein ne samo da može posvijetliti vašu kožu nego može biti odlična maska za podočnjake.

Pokazala je svojim pratiteljicama stoga Lana što ona radi kada je u pitanju ovaj gorući problem. Demonstrirala ga je na Instagramu svog beauty brenda La Piel. "Kava sadrži mnogo kofeina, vitalni sastojak koji podmlađuje kožu i potiče svjetliji izgled kože", napisala je Lana u opisu videa u kojem je pokazala i svoj trik za pobjedu nad podočnjacima.

Kava + med + vitamin E

"Dodajte kavu u prokuhanu vodu, neka se ohladi i bude mlaka. Natopite blazinice, izrežite ih na polovine, i ostavite 10 minuta. Ponovite dva do tri puta tjedno", napisala je pjevačica i potom dodala recept za bogatiju formulu. "Pomiješajte žličicu kave s jednom žlicom meda i uljem vitamina E. Umočite blazinice u vašu masku i stavite na svako oko", zaključila je Jurčević svoje izlaganje i tako dala formulu svim obožavateljicama toplog napitka.

Čitajte i:

Lani Jurčević poručili da bi 'trebala roditi neko dijete', pjevačica jasno odgovorila: 'To nije investicija ili poslovni projekt'

Lana Jurčević je promijenila umjetničko ime i kreće u osvajanje svjetske scene

Sve je bilo fensi, osim... Lana Jurčević na domjenku se pojavila u kućnom ogrtaču

Lana Jurčević već je spremna za proljeće: Na špici iznenadila 'vrućim' komadom kojeg ćemo svi nositi sljedeće sezone

Lana Jurčević izbacila proizvod koji nam je svima prijeko potreban: Danima sam 'razbijala' glavu...

Linker
19. travanj 2024 22:23