Selena Gomez- make up za Valentinovo

 INSTAGRAM
beauty inspiracija

Razmišljate o savršenom make-up looku za Valentinovo? Imamo nekoliko prijedloga

Šminka bi mogla biti onaj "final touch" koji će zaokružiti cijeli styling za Dan zaljubljenih. Istražili što je u trendu ove sezone. Od vampa do monokromatike, svatko može naći nešto za sebe.

Šminka bi mogla biti onaj "final touch" koji će zaokružiti cijeli styling za Dan zaljubljenih. Istražili što je u trendu ove sezone. Od vampa do monokromatike, svatko može naći nešto za sebe.

I dok neki jedva mogu dočekati 14. veljače, drugi se muče jer ne znaju što pripremiti partneru, ali i kako se srediti kako bi sve bilo u tonu Dana zaljubljenih. No, bilo da pripremate romantičnu večeru, ludi izlazak s prijateljicama ili večer samo za sebe, možda razmišljate kakav styling odabrati, ali i kakvu šminku spojiti. Isprobavanje novog make-up looka sigurno će dodatno začiniti ovaj dan, a neporecivo je da ćete se osjećati sjajno, slavili Dan zaljubljenih ili ne. Upravo zbog toga, istražili smo kakav je make-up popularan ove godine i napravili pregled u kojem će sigurno svatko pronaći nešto što mu odgovara.

Na ovaj dan inače zaboravljamo svakodnevnu, formalnu šminku i skloniji smo eksperimentirati s upečatljivijim lookovima. Tako je bezvremenski klasik, naravno, crveni ruž, a možemo se poigrati i jačim tušem na očima i izraženijim rumenilom. Bilo da odlučite istaknuti samo usne, ili i oči i usne, sigurno nećete pogriješiti. Upravo su Selena Gomez i Julia Garner nedavno pokazale koliko monokromatski full make-up look može biti poseban. One su se odlučile na ružičasto sjenilo i rumenilo koje su iskombinirale s crvenim ružem, dok se mlada zvijezda serije "Stranger things" Sadie Sink odlučila za nešto nježniju kombinaciju ružičastih nijansi i efektnog tuša za oči.

Želite li ipak odmak od tradicije, nećete pogriješiti i odučite li za vamp look, koji je ponovno itekako IN. Odličan je to izbor i za ljubiteljice gothic estetike. Brojne zvijezde ovu sezonu su već prošetale crvenim tepihom s glamuroznim bordo crvenim ružem. Zendaya je tako oduševila crvenim ružem koji je obrubila tamnijom olovkom na pariškom Tjednu mode, dok je Selena Gomez također odlučila za dodjelu nagrada Emmy nanijeti bordo nijansu na usne.

image

Zendaya je oduševila crvenim ružem koji je obrubila tamnijom olovkom

VINCENZO GRILLO LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Selena je također isfurala vamp look

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Ako ste ipak skloniji nešto neutralnijim bojama, dobra je vijest da monokromatski latte make-up još uvijek nije izašao iz trenda. Ovaj look svakom outfitu donosi dašak elegancije, a pristaje gotovo svima. Sydney Sweeney pokazala je kako smeđe i ružičaste nijanse dobro izgledaju na plavušama, a Hailey Bieber da je dovoljan nježan make-up kako bi se istaknula prirodna ljepota. Ako ipak težite glamuroznijoj varijanti ovog stila, slobodno nanesite nude sjenilo sa šljokicama ili se poigrajte sa zlatnim i srebrnim nijansama.

Linker
29. travanj 2024 03:37