IG LAURA RUGETTI
Glamurozno

Renesansa volumena: Denise Richards najavila povratak frizura kakve su dominirale devedesetih

Stilistica kose slavnih Laura Rugetti objasnila je postupak kojim je rekreirala frizure kakve je glumica nosila prije tridesetak godina.

Stilistica kose slavnih Laura Rugetti objasnila je postupak kojim je rekreirala frizure kakve je glumica nosila prije tridesetak godina.

U mlađim je godinama holivudska ljepotica Denise Richards redovito zauzimala visoka mjesta na popisima najseksi žena, a magazin "Men‘s Health" proglasio ju je 2002. jednom od "sto najvrućih žena svih vremena" s čime se malo tko nije složio. Kasnije je Denise u fokus medija više dolazila zbog mučnog razvoda od glumca Charlieja Sheena nego zbog uloga ili ljepote, no s vremenom je sve sjelo na svoje mjesto, pa danas živi smireniji život sa suprugom, glumcem Aaronom Phypersom i djecom, zaposlena je snimanjima serija i filmova, a posvećuje se i dobrotvornom radu.

image

Denise Richards na snimanju je podsjetila na "zlatne devedesete"

IG LAURA RUGETTI
image

Frizura je dotjerana proizvodima brenda UNITE

IG LAURA RUGETTI

Sprej s tapiokom

Brojne je komentare 52-godišnja Denise nedavno izazvala kad je snimljena u javnosti s vidljivo otečenim i podbuhlim licem, pa se nagađalo da je sve to posljedica plastičnih operacija ili pretjerivanja s botoksom. Denise je priznala operaciju grudi i botoks, no ustvrdila je da joj se rezultati injekcija neurotoksina nisu svidjeli. Sada je zablistala na snimanju na kojem je izgledala gotovo kao nekada.

image

Denise Richards snimljena prije dva mjeseca na izlasku iz estetskog centra na Beverly Hillsu

THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Fokus je ovdje ipak bio na kosi – za bujnu, voluminoznu frizuru inspiriranu devedesetima, ponajviše su zaslužni učinci proizvoda za dodavanje volumena brenda za njegu kose UNITE, objavila je stilistica kose slavnih Laura Rugetti na Instagramu. Njihov Boosta Finishing Spray koji upija masnoću i to zahvaljujući škrobu tapioke u sastavu, upravo je lansiran, a Rugetti tvrdi da "daje najbolji volumen i dugotrajno, štoviše, cjelodnevno učvršćivanje, a uz to, kosa izgleda sjajno i svježe".

image

Boosta Finishing sprej za završno voluminiziranje kose, 32 dolara

UNITE

Puder za volumen

Kako bi rekreirala frizure kakve je Denise nosila u devedesetima, Laura joj je prvo podijelila kosu na dva dijela razdjeljkom po sredini. Zatim je gornji sloj svakog dijela podijelila na dva dijela i potom po kosi posula puder za volumen EXPANDA Dust, također iz UNITE-ove linije. Puder je lagan, proziran, bez talka, namijenjen za učvršćivanje i dodavanje volumena kod svih tipova kose.

image

Puder Expanda namijenjen je svim tipovima kose, 30 dolara

UNITE
image

Texturiza sprej za punoću i bolju teksturu kose, 38 dolara

UNITE

Uslijedilo je prskanje kose sprejem Texturiza za dodatnu punoću i bolju teksturu, a kao završni dodir nanijela je po cijeloj kosi spomenuti Boosta Finishing Spray za postojanost frizure. Njime je posprejala i kosu uz korijen kako bi instantno podigla kosu na vlasištu. Atraktivnosti i glamuroznosti frizure pridonosi i kosa profinjene boje meda koja Denise odlično pristaje.

Linker
28. travanj 2024 22:52