SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Nježna nijansa

Ruž za usne od 30 eura obožavaju Amal Clooney i Meghan Markle...

Make-up proizvod koji se isplati imati - dugotrajan je, kvalitetan i njeguje usne bez isušivanja, a jedna nijansa osvojila je i poznate dame.

Make-up proizvod koji se isplati imati - dugotrajan je, kvalitetan i njeguje usne bez isušivanja, a jedna nijansa osvojila je i poznate dame.

U više nego širokom izboru ruževa za usne, samo neki od njih stekli su kultni status, ali i opravdali nastali hype koji se stvorio oko njih. Preparati nekih brendova hvaljeni su na sve strane, no ponekad nas, nakon što ih isprobamo, potpuno razočaraju. Jedan ruž već godinama se nalazi među favoritima i glasi za jedan od najboljih na svijetu, a među obožavateljicama su i Amal Clooney te Meghan Markle.

Odvjetnica Amal Clooney i glumica Penélope Cruz primjerice ovaj ruž najčešće nose na red carpet događajima, kao i Meghan Markle koja ga je imala na snimanju naslovnice za magazin Time još 2021. godine. Sve njih osvojio je Charlotte Tilbury Matte Revolution ruž za usne u nijansi Pillow Talk.

image

Amal Clooney

EUROPA NEWSWIRE/SHUTTERSTOCK

Pillow Talk je lansiran još 2018., nakon što je olovka za usne ovog brenda Lip Cheat Lip Liner postigla veliki uspjeh. Ruž je i nadmašio popularnost olovke pa je svake dvije minute prodan jedan primjerak. Unatoč nazivu, ruž ne ostavlja onaj klasični mat izgled koji isušuje usne, već je njegova tekstura baršunasta i nježna, a zahvaljujući "3D glow pigmentu" u formulaciji, usne izgledaju punijima, dok sastojci poput antioksidansa i vitamina E njeguju kožu usana.

image

Meghan Markle

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Nježna ružičasta nijansa prigodna je za dnevne i večernje ili svečane prilike, a na odmet nije niti pakiranje ruža koje u zlatnoj nijansi podsjeća na glamur starog Hollywooda pa ćete ga sa zadovoljstvom svaki puta izvaditi iz torbice. Njegova cijena na online stranicama iznosi oko 30 eura.

image

Charlotte Tilbury Matte Revolution ruž za usne u nijansi Pillow Talk (30 eura)

PROMO
Linker
27. travanj 2024 06:57