SVETIKD GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
ISKORISTITE PRILIKU

Sad je pravo vrijeme: Ovo su tretmani koje je najbolje "odraditi" zimi - i još su na popustu

Lijepa i njegovana koža definitivno je postala imperativ, a hladnije vrijeme idealno je za odlazak na beauty tretmane. Istražili smo zašto je upravo sada povoljan trenutak da se posvetite sebi svom licu.

Lijepa i njegovana koža definitivno je postala imperativ, a hladnije vrijeme idealno je za odlazak na beauty tretmane. Istražili smo zašto je upravo sada povoljan trenutak da se posvetite sebi svom licu.

Trendovi se mijenjaju iz godine u godinu, no jedna od stvari koja je uvijek aktualna je lijepa i njegovana koža lica. Danas je dostupno doista mnogo proizvoda na tržištu koji će našu kožu nahraniti, ali i pomoći nam u borbi protiv znakova starenja lica. Ono što je sigurno, beauty rutina mijenja se s obzirom na godišnja doba jer se samim time mijenjaju i vanjski čimbenici koji mogu povoljno, ali i nepovoljno utjecati na našu kožu. A ponekad zaboravimo kako je koža najveći organ ljudskog organizma i da joj trebamo dati posebnu pažnju. Hladno vrijeme vani, suhi zrak u toplim prostorima i vjetar, sve su to potencijalni stresori za našu kožu, zato je zimi potrebno kožu dodatno nahraniti.

Stručnjaci ističu kako je najbolje i dalje slijediti beauty rutinu u osnovnim koracima. Nikada ne zaboravite kožu očistiti bilo da je riječ o gelu ili mlijeku za čišćenje. Nakon toga bilo bi dobro staviti hranjivi serum, a potom i hidratantno ulje. I nikako na sve to ne zaboravite staviti SPF faktor. Iako je zima, ne znači da na lice ne trebamo nanositi zaštiti faktor. No, hladnije vrijeme idealno je vrijeme i za beauty tretmane poput onih za borbu protiv bora i hiperpigmentacijskih mrlja. Upravo zbog svih tih razloga, oduševili smo se kada smo vidjeli da za Black Friday možemo uhvatiti vrhunske beauty tretmane Poliklinike Bagatin s popustom, a ponuda traje sve do 30. studenoga.

Na Black Friday popustu je moguće ‘uloviti‘ nekoliko iznimno popularnih tretmana kao što je HydraFacial Deluxe koji je sjajan suputnik za dubinsku hidrataciju i njegu. Ovaj po mnogima revolucionarni tretman istovremeno čisti, polira i vlaži kožu koja u samo jednom tretmanu postaje - mekana, blistava i dubinski čista. HydraFacial tretman idealan je za sva godišnja doba jer koži pruža prijeko potrebnu hidrataciju te je priprema za vanjske utjecaje.

image

HydraFacial Deluxe tretman

BAGATIN PROMO

A gotovo jednako popularan je i SkinPen tretman koji odlično smanjuje ožiljke od akni, ali i bore od sunca. Muče li vas ožiljci od akni ili nakon operacija, linije i bore, melazma ili pak hiperpigmentacije, SkinPen terapija mikroiglicama djelotvorna je za sve tipove kože, a primjenjuje se i na više regija tijela (lice, vrat, dekolte, šake, nadlaktice, leđa).

Prilikom tretmana, pomoću mikroiglica izrađenih od visokokvalitetnog japanskog nehrđajućeg čelika, na koži se stvara oko dva milijuna mikrouboda, a nastala mikrooštećenja aktiviraju prirodni mehanizam za samoobnovu kože, povisuju razinu stvaranja kolagena te tako obnavljaju kožu kroz slojeve. Iako se SkinPen može obavljati tijekom cijele godine, sada je idealno vrijeme jer ipak se nećete toliko izlagati suncu,a vaša koža će se samoobnavljati i biti sve ljepša i ljepša.

image

SkinPen

BAGATIN PROMO

U Bagatinu je na popustu i vrlo zanimljiv tretman NCTF 135 HA ili najjači biorevitalizacijski booster na svijetu koji će kožu dodatno nahraniti. Ovaj mezoterapijski koktel savršena je kombinacija 135 bioaktivnih komponenata što ga čini najjačim staničnim aktivatorom i mezoterapijskim koktelom do sada proizvedenim. NCTF 135 HA idealan je odabir za sve one koji imaju suhu i dehidriranu kožu, žele vratiti sjaj i elastičnost, poboljšati teksturu kože i smanjiti fine linije i bore. Nakon aplikacije, NCTF 135 HA traje i do 6 mjeseci.

image

NCTF Biorevitalizacijski Booster tretman

BAGATIN PROMO

Pred nama je i vrijeme blagdanskih druženja, a čini li vam se da stalno izgledate umorno, jedan od tretmana kojeg je moguće sada isprobati s popustom je i Mesoestetic Beauty Boost. Tretman koji pomaže da uklonite umor s lica s posebnim naglaskom na podočnjake. Riječ je o posebnom paketu tretmana koji koristi spoj kemijskog pilinga i microneedlinga, a sastoji se od:

  • terapije mikroiglicama mPen uređajem,
  • Meso Peel Mono kemijskog pilinga
  • Global Eyecon Peel medicinskog pilinga kojim se tretiraju podočnjaci.

U Black Friday ponudi je i lasersko pomlađivanje lica, odnosno ‘Skin Rejuvenation‘ tretman, dostupan u Poliklinici Bagatin u Splitu. Riječ je o jedinstvenoj tehnici koja rabi lasere kako bi smanjili efekti starenja na koži, a ima zapravo tri efekta: zatezanje kože lica, uklanjanje sitnih kapilara te reduciranje mrlja na koži. Tretman laserskog pomlađivanja smanjuje crvenilo na licu, izgled otvorenih pora, hrapavost kože i plitke bore te učvršćuje kožu i izbjeljuje pjegice.

image

Tretman ‘Skin Rejuvenation‘ izvodi se laserom i sjajan je za pomlađivanje kože lica.

BAGATIN/PROMO


Sadržaj nastao u suradnji Gloria x Poliklinka Bagatin

Linker
28. travanj 2024 00:57