SHUTTERSTOCK EDITORIAL
starenje

Sarah Jessica Parker nije pobornica botoksa: "Moram moći pomaknuti obrve"

Poznata američka glumica otvoreno je pričala o starenju te otkrila bi li se ikada odlučila za korištenje botoksa i filera.

Poznata američka glumica otvoreno je pričala o starenju te otkrila bi li se ikada odlučila za korištenje botoksa i filera.

Glumica najpoznatija po ulozi Carrie Bradshaw u seriji "Seks i grad" nedavno je za Telegraph progovorila od dvostrukim standardima koji se nameću u Hollywoodu po pitanju starenja. "Većinu muškaraca mojih godina jednostavno nikada ne pitaju o starenju, dok je za žene to redovita tema", rekla je Sarah Jessica Parker, dodavši da nikada neće razumjeti naglasak koji se stavlja na starenje.

U razgovoru se dotaknula i teme botoksa i priznala kako ga nikada ne bi koristila jer misli da bi negativno utjecao na njezinu karijeru. "Glumica sam, moram moći pomicati obrve. Moram moći komunicirati svojim licem i dijeliti emocije", izjavila je i dodala kako misli da se ni njezinom suprugu Matthewu Brodericku ne bi svidjelo da zategne lice i popuni bore.

58-godišnja glumica je nedavno sudjelovala u projektu "Look Forward", tvrtke Roc Skincare koji svojom inicijativom želi podići optimizam oko starenja te je pristala biti njihova ambasadorica s obzirom na to da se radi o brendu koji, kako Sarah Jessica kaže, nije opsjednut mladošću kao drugi brendovi.

"Vjerojatno sam manje zabrinuta zbog starenja nego prije godinu dana. Jednostavno nemam vremena i energije za brigu", kazala je Sarah. Ljetos je za Gloriju također komentirala kako uopće ne razmišlja o starenju.

"Smatram da je ono neizbježno i ne vidim što se može točno po tom pitanju poduzeti. Razmišljanje o tome nije produktivno. Uistinu ne razbijam glavu s tim. Imam bogat profesionalni život i ispunjen privatni život kao supruga i majka", rekla je tada Parker.

Jednom prilikom gostujući u radijskom showu Howarda Sterna, glumica je rekla da je razmišljala o postupcima faceliftinga, botoksa i sličnih tretmana koje koriste druge žene, ali istovremeno se pita nije li možda već zakasnila.

"Često pitam ljude za mišljenje je li prekasno ili nije, a oni me uvjeravaju da izgledam dobro, odmorno. No, kad bih to napravila, ne samo da bih izgledala odmorno već bih izgledala kao potpuno druga osoba", istaknula je glumica.

Ipak, rekla je da voli nekirurške procedure kao što su tretmani laserom te je vjerna odlasku kod dermatologinje na tretmane lica.

U novim nastavcima serije "I tek tako...", glumica je odlučila da više neće ni bojiti svoju kosu pa se pojavila sa sjedim pramenovima. Iako je bilo dosta obožavatelja koji su podržavili ovaj iskorak glumice, pronašli su se i oni pojedinci koji nisu bili oduševljeni promjenom.

"Fotografiraju me s Andyjem Cohenom, čija kosa je potpuno sijeda i to nitko ni ne spomene. Kriteriji i očekivanja od žena su potpuno drugačiji. Ipak, mislim da je najvažnije da svi radimo ono kako mislimo da je najbolje, odnosno kako se osjećamo najbolje", zaključila je Sarah Jessica Parker.

Linker
27. travanj 2024 06:52