na jugu Hrvatske

Savršeno rješenje za bijeg od stresa: Opuštanje u spa ritualima uz hedonistički koncept

U Hrvatsku, točnije u Split, stigao je jedinstveni koncept španjolskog spa brenda ALQVIMIA koji nudi tri jedinstvena rituala s kojima možete pomladiti lice ili se osjećati poput egipatske kraljice. Imaju i poseban tretman osmišljen za buduće mame.

U holističkim ritualima lica i tijela luksuznog španjolskog spa brenda ALQVIMIA odsad mogu uživati i Splićani, kao i svi posjetitelji Hacelia Wellness & Spa hotela Ambasador tijekom cijele godine.

Filozofija ovog high end aromaterapeutskog brenda temelji se na istodobnoj transformaciji tijela, uma i duha. ALQVIMIA, čiji je ekskluzivni distributer u Hrvatskoj tvrtka Humed pharma, svoju iznimnu kvalitetu duguje najpotentnijim i najčišćim sirovinama iz cijelog svijeta, posebnim formulacijama svojih proizvoda prema yin i yang polaritetu, poštivanjem cjelovitosti ljudskog tijela, prirode i okoliša te spajanju drevnog alkemijskog umijeća s postulatima aromaterapije i najsuvremenijom tehnologijom.

image

Filozofija brenda temelji se na istodobnoj transformaciji tijela, uma i duha

PRESS

Osim hedonističkog koncepta, hotel Ambasador praktički je stopljen s najljepšom gradskom šetnicom na zapadnoj obali pri čemu se ističe pogled na splitsku rivu i otoke, ekskluzivna gastro ponuda, ali i jedinstveni spa rituali koji su dio strateške usmjerenosti hotela prema luksuzu i wellbeingu.

Hacelia Wellness & Spa hotela Ambasador svojim klijentima nudi tri vrlo posebna ALQVIMIA rituala: "Queen of Egypt", "Eternal Youth" i "Mother To Be".

image

Svojim klijentima nude tri vrlo posebna rituala: "Queen of Egypt", "Eternal Youth" i "Mother To Be"

PRESS

"Queen of Egypt" je ritual na bazi najfinijih uljnih smola tamjana i mirte te soli Mrtvog mora. Ujedno evocira rituale ljepote drevnih egipatskih kraljica, koji pobuđuju unutarnju snagu i samopouzdanje. "Eternal Youth" pomlađuje lice i tijelo povratkom na prirodnu frekvenciju samoobnove našeg tijela, uz svesrdnu pomoć najčišćih eteričnih ulja na svijetu. "Mother To Be" ritual namijenjen je trudnicama, koje su vrlo često zakinute za mogućnost uživanja u spa tretmanima.

image

Više informacija potražite na web stranici.

PRESS

Uz novi broj magazina Gloria Glow ne propustite na dar Alqvimia ulje "Queen of Egypt".

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
22. travanj 2024 13:43