INOVACIJA

Serum protiv ispadanja vlasi sadrži miris koji može probuditi folikule kose

Inovativni serum pomaže zadržati kosu dulje u fazi rasta. Namijenjen je svim tipovima i strukturama kose.

Nioxin, Wellin brend okrenut rješenjima za prorijeđenu i slabu kosu, predstavio je posljednju inovaciju – Ultimate Power Serum – tretman za vlasište koji klinički dokazano ublažava ispadanje kose i povećava njenu gustoću, a učinak je vidljiv već nakon prve upotrebe, tvrdi se. Serum sadrži jedinstvenu kombinaciju niacinamida, kofeina, laurinske kiseline, ricinusovog ulja..., ali i mirisnu notu sandalovine. Zbog čega je to važno?

"U folikulima dlaka postoje receptori za mirise (olfaktorni receptori), a sandalovina ih može aktivirati. Proveli smo dvostruko slijepu studiju kontroliranu placebom, što znači da sudionici nisu znali što isprobavaju. Kroz šest tjedana kod sudionika koji su dobivali serum, a bilo je 30 žena i 30 muškaraca, vidjeli smo značajno čvršće usidrenje kose u vlasište, što ukazuje na dulji život vlasi", rekao je Nioxinov direktor istraživanja i razvoja Ingo Riemann.

image

Nioxin Ultimate Power Serum; 70 ml, 48 eura

NIOXIN

Serum djeluje preventivno pomažući zadržati kosu dulje u anagenoj fazi, tj. fazi rasta, u kojoj bi prirodno u svakom trenutku trebalo biti oko 85 posto vlasi. Dokazano smanjuje gubitak kose za 20 posto tijekom osam tjedana poboljšavajući njeno učvršćenje u korijenu. Namijenjen je svim tipovima i strukturama kose.

image
NIOXIN

Može se koristiti svakodnevno. Nanosi se na suhu ili vlažnu kosu, a za cijelo vlasište potrebno je do 15 potisaka pumpice. Treba ga blago, ali kvalitetno umasirati, kako bi se ravnomjerno rasporedio po vlasištu. Ne ispire se.

Linker
25. travanj 2024 06:23