Fotografija: Unsplash
Idealni poklon

Setovi koji će oduševiti svaku beauty entuzijasticu

Tehnologija koju koristimo u beauty svrhe zvuči kao savršeni božićni dar, zar ne?

Tehnologija koju koristimo u beauty svrhe zvuči kao savršeni božićni dar, zar ne?

Ne možemo ostati ravnodušni na beauty uređaje koji nam olakšavaju i unaprjeđuju svakodnevnu rutine ljepote, pa su tim više idealni poklon kojem se nadamo ispod bora. Za sebe ili pak za onu beauty entuzijasticu u društvu, prilikom izbora poklona ne tražimo dalje od beauty poslastica koje će sigurno izvući osmijeh na lice onoga kome je poklon namijenjen. Radost darivanja je ono što blagdane čini posebnima pa se svake godine trudimo pronaći darove koji će ispuniti želje naših najmilijih. Za ljubiteljice beauty uređaja, na um nam padaju proizvodi poput mini hladnjaka za proizvode, gua sha kamena ili rolera te setova za anti-age njegu i peglanje bora.

Za blagdansko darivanje pripremio nas je Rox Beauty koji u svojoj ponudi krije nekoliko setova s beauty uređajima koji su namijenjeni njegovanju svakog tipa kože. Blagdanska ponuda uključuje setove s uređajima poput SmoothSkin Pure Fit uređaja koji koristi najnoviju IPL tehnologiju za uklanjanje dlačica uz Tripollar Stop Eye, anti-age uređaj za područje oko očiju koji nakon prvog korištenja daje vidljive rezultate. S obzirom da je IPL uređaje najbolje koristiti u zimskom periodu, Božić je idealno vrijeme za pokloniti ovaj uređaj.

image

Set IPL Smoothskin Pure Fit i premium uređaj za peglanje bora Tripollar Stop Eye

Promo
image

Set Beauty Fridge i Ice Globes (lijevo) i set Beauty Fridge s kvarcnim rollerima za masažu lica i Gua Sha kamenom (desno)

Promo

Osim uređaja za uklanjanje dlačica naprednom laserskom tehnologijom, proizvodi koji su obilježili ovu godinu u svijetu ljepote su inovativne LED maske koje djeluju kao anti-age njega, zaglađuju lice i vraćaju joj mladolik izgled i sjaj. Ako još uvijek niste isprobali snagu LED maski, Rox Beauty predlaže beauty set sa ROX Beauty face maskom koja objedinjuje najsuvremenije inovacije i tehnologije u regeneraciji, obnovi i njezi kože u jednom proizvodu.

image

Set ROX Beauty LED maske i Tripollar Stop Eye uređaja (lijevo) i set za čišćenje lica i peglanje bora Tripollar Stop Eye i Geneo Personal

Promo
image

Set Tripollar Stop Eye za njegu područja oko očiju i PMD Kiss za punije usne (lijevo) i set Tripollar STOP X + Tripollar Stop Eye (desno)

Promo

Maska također poboljšava apsorpciju sastojaka unutar proizvoda za njegu lica, čime se poboljšava cjelokupni tretman. A za one koje svoje beauty proizvode vole imati uredno pospremljene u najboljim uvjetima na jednom mjestu, savršeni poklon je beauty hladnjak. Spremanje kozmetičkih preparata u hladnjaku očuvat će sastojke i kvalitetu proizvoda. Stylepro Fridge dolazi u nekoliko setova: s gua sha kamenom i beauty rolerom za njegu lica, ili uz ledene kugle za hladnu masažu lica koja potiče cirkulaciju, sužava pore i vraća svježinu koži lica. Izdvajamo i ostale blagdanske beauty setove iz Rox Beauty ponude, a sve ih pronađite na njihovoj web stranici i u Rox Beauty shopping oazi u Ilici 54 u Zagrebu.

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji: Gloria x ROX Beauty

Linker
28. travanj 2024 06:43