Nokti

 INSTAGRAM
novi hit

"Stone Nails": Evo koja bi manikura mogla preuzeti dominaciju ovog proljeća

Kao i mnoge dosad, i ovaj trend je pokrenula poznata "it" djevojka, Hailey Bieber, no manikura je svoj pravi boom doživjela zbog Alix Earle koja trenutno na TikToku broji šest i pol milijuna pratitelja.

Kao i mnoge dosad, i ovaj trend je pokrenula poznata "it" djevojka, Hailey Bieber, no manikura je svoj pravi boom doživjela zbog Alix Earle koja trenutno na TikToku broji šest i pol milijuna pratitelja.

Zahvaljujući TikToku vrlo je lako biti u skladu s trendovima. Čim otvorimo aplikaciju odmah je jasno koja će biti nova "it" boja za nokte. Ovu jesen i zimu obilježile su crvene nijanse - na jesen je vladala boja crvene trešnje, dok smo tijekom zime na profilu svake influencerice mogli vidjeti nešto tamniju, cherry mocha nijansu. No kako se zima bliži kraju, već se naziru novi trendovi, a ako je za vjerovati sadržaju na popularnoj društvenoj mreži, na proljeće ćemo inspiraciju za nokte tražiti u prirodi.

Naime, "Stone Nails" ili boja kamena novi je hit na TikToku. Kao i mnoge dosad, i ovaj trend je pokrenula poznata "it" djevojka, Hailey Bieber, koja je sivu boju nosila još tijekom jeseni. No manikura je svoj pravi boom doživjela zbog Alix Earle koja trenutno na TikToku broji šest i pol milijuna pratitelja. Influencerica je snimala svoj odlazak u salon po novu boju - sivu nijansu s plavim podtonom - nakon čega je izjavila da "stone nails imaju svoj trenutak". Odmah nakon toga ljudi su se brzo priključili trendu, a ispod videa su osvanuli komentari poput "Alix ima sive nokte, pa ću ih i ja imati".

image

stone nails

INSTAGRAM

Je li riječ o moći influencerica, promjeni godišnjeg doba ili smo se jednostavno umorili od jarkih boja - koji god da je razlog posrijedi, sivi nokti stječu sve veću popularnost na društvenim mrežama. Ako išta, radi se o sjajnoj nijansi za proljeće jer se slaže s ama baš svime, pa ćete ju lagano uklopiti u šarolike kombinacije. Osim toga, siva je idealna baza koja se slaže s različitim dizajnima i detaljima. Možete ju nanijeti na vrhove u stilu francuske manikure ili samo na jedan nokat. Ako se želite poigrati, kromirani finiš još uvijek nije izašao iz mode, a možete dodati karirani, mramorni ili prugasti uzorak. U svakom slučaju, mogućnosti su brojne.

Linker
27. travanj 2024 06:22