PROMO
Nakon radnog dana

Sve što nam treba za savršenu opuštajuću kupku

Isključite se od svijeta i uronite tijelo u opuštajuću kupku koja vraća snagu i mir.

Isključite se od svijeta i uronite tijelo u opuštajuću kupku koja vraća snagu i mir.

Jednostavan ritual poput umakanja cijelog tijela u vruću kupku u trenutku nas rješava nakupljenog stresa i napetosti, a uz korištenje pravih proizvoda cijelo iskustvo može se podignuti na novu razinu relaksacije. Kupke osvježavaju, umiruju i pomažu kod bolova u mišićima, a takve spa trenutke lako je postaviti u vlastitoj kupaonici - uz soli, mirisnu svijeću i eterična ulja i aromaterapiju koja može smanjiti razinu anksioznosti i stresa.

image
PROMO

Najčešći i omiljeni eliminatori stresa su soli za kupanje, čiji je glavni sastojak morska ili gorka sol koja se otapa u vodi i opušta mišiće i um. Kupka sa solju utječe na cirkulaciju, kao i na zdravlje i hidrataciju kože, nježno možete izmasirati mišiće i istovremeno napraviti piling kože, a dolazi u različitim varijantama, odnosno aromama - ili bez njih. Nakon radnog i napornog dana ili pak nakon sportske aktivnosti, rado biramo njegujuću sol iz Mediteranskog mora, s uljem jojobe, lavande te vitaminima C i E. Ako tijekom rituala kupke koristite eterična ulja, mirisna svijeća će možda biti suvišna jer će se istovremeno "sudarati" previše mirisnih aroma koji će osjetu njuha biti presnažne.

image

Mini bombe za kupku OUAI Chill Pills (28 eura)/
piling sol za tijelo L‘Occitane (35 eura)/
maslac za tijelo s lavandom Mend De-stress Massage Butter Fraktal Beauty (30 eura)/
opuštajuća mirisna svijeća L‘Occitane (24,90 eura)/
njegujuća sol za kupku Mend De-stress Bath Salt Fraktal Beauty (35 eura)/
eterično ulje s lavandom i borovnicom N Elements (3,44 eura)

PROMO

No, u izostanku eteričnog ulja, posegnite za mirisnom svijećom koja će opuštajućim mirisima poput lavande unijeti atmosferičnost koja pridonosi opuštanju. Nakon kupke, preporučljivo je izmasirati tijelo s njegujućim maslacem i mirisom lavande kako bismo tijelo i um oslobodili od napetosti i pripremili za opušteni san.

Linker
26. travanj 2024 08:07