Nova mirisna oaza

Svi ljubitelji prirodne njege kose dobili su ‘svoje’ mjesto u središtu Zagreba

PRIMEvision Nashi Argan store in store salon ponudit će posjetiteljima puno više od frizure; to je prvi frizerski salon čiji prostor čini cjelinu s prodajnim dijelom u kojem će se moći kupiti proizvodi Nashi Argan.

Odlazak frizeru uvijek je bio više ritual nego obaveza, a u frizerski salon danas ne odlazimo samo na frizuru, nego na potpunu njegu kose i kože te po savjete i edukacije o tretmanima. Uz sve to, u salonima se zadržavamo i po nekoliko sati te su udobnost, atmosfera i ugođaj frizerskog salona jednako važni kao stručnost i profesionalnost frizera. Upravo takvo mjesto, uređeno u talijanskom stilu, decentno i elegantno, ovih je dana otvorilo vrata u središtu Zagreba, na adresi Ilica 60. Prvi u Zagrebu, PRIMEvision Nashi Argan store in store salon ponudit će posjetiteljima puno više od frizure; to je prvi frizerski salon čiji prostor čini cjelinu s prodajnim dijelom u kojem će se moći kupiti proizvodi Nashi Argan. Na otvorenje su došle brojne poznate osobe: Tara Thaller, Marija Husar Rimac, Anđela Ramljak, Antonija Ćosić, Matija Vuica, Ronald Braus, Ivica Skoko i drugi.

image

Dašak Milana u Zagrebu

ZVONIMIR FERINA ATELIER FERINAZ
image

Ivan Pervan i Antonija Ćosić

ZVONIMIR FERINA ATELIER FERINAZ
image

Ana Lea Janzić

ZVONIMIR FERINA ATELIER FERINAZ

Dosad se u odabranim partnerskim salonima uglavnom mogao kupiti samo ograničen raspon proizvoda, a u ovom premium salonu bit će dostupan raspon proizvoda poznatog talijanskog brenda za njegu kose, kože, ali i doma. Ono po čemu se prepoznaju ovi proizvodi, sto posto proizvedeni u Italiji, specifičan je slatkasto-gorki miris argana, koji je toliko omiljen i jedinstven da je dobio i svoju liniju mirisa.

PRIMEvision salon ponudit će svim posjetiteljima neodoljivo mirisno iskustvo, pravu malu oazu mira, opuštanja i odmora uz nepogrešiv styling frizure za čije kreativno vodstvo je zadužen talentirani Ivan Pervan, uz cijeli tim frizera. "Znamo da je danas odlazak na frizuru postao mali wellness i bijeg od užurbanog ritma svakodnevice i zato nam je izuzetno važno da našim klijenticama i klijentima pružimo jedinstven ugođaj i ambijent. Želimo da se osjećaju ugodno i da ovo bude njihova mala oaza mira i ljepote te da sa sobom ponesu prepoznatljiv Nashi good feel", izjavili su vlasnici salona i Nashi Argan store in store projekta, Robert i Marina Benčić povodom otvorenja.

image

Proizvodi Nashi Argan

ZVONIMIR FERINA ATELIER FERINAZ
image

Ana Maria Ricov

ZVONIMIR FERINA ATELIER FERINAZ
image

Matija Vuica

ZVONIMIR FERINA ATELIER FERINAZ
image

Marina i Robert Benčić

ZVONIMIR FERINA ATELIER FERINAZ

U njihovom salonu posebno su traženi filler therapy i deep infusion tretmani koji pružaju trenutne rezultate za lijepu i sjajnu kosu te originalni NASHI professional 3D boje za kosu koje privlače svjetlost te je raspršuju po kosi stvarajući poseban 3D efekt. Novi salon donosi nam dašak Milana jer je uređen po uzoru na originalni talijanski Nashi Argan salon poštujući privatnost posjetitelja, koristeći samo najkvalitetnije materijale i komade namještaja, a glavnina dekoracija i komada namještaja kao što su ogledala, stolići, police, izrađeni su namjenski za ovaj salon. Vlasnicima su pri uređenju prostora bili jako važni prirodno svjetlo i biljke, jer se brand svrstava u prirodnu kozmetiku te se temelji na načelima održivosti i brige za okoliš. U proizvodnji cijele linije kozmetike koristi se energija iz obnovljivih izvora, a proizvodi su pakirani ekološki prihvatljivo u ambalaži koja se može reciklirati, s minimalnim štetnim učinkom na okoliš. Svaki detalj u salonu je promišljen kako bi se posjetitelji što ugodnije osjećali u prostoru u kojem će sasvim sigurno doći po svoj trenutak mira u središtu užurbanog grada.

image

Anđela Ramljak

ZVONIMIR FERINA ATELIER FERINAZ
image

Elena Dizdar

ZVONIMIR FERINA ATELIER FERINAZ
image

Ivica Skoko

ZVONIMIR FERINA ATELIER FERINAZ
Linker
16. travanj 2024 13:43