sydney sweeney

 PRESS
zaštitno lice

Sydney Sweeney postala je globalna ambasadorica luksuznog brenda

Iskazala se u dvjema kulturno značajnim serijama našeg vremena "White Lotus" i "Euphoria", a čak je dvaput nominirana za Primetime Emmy iste godine. Da, riječ je o glumici Sydney Sweeney.

Iskazala se u dvjema kulturno značajnim serijama našeg vremena "White Lotus" i "Euphoria", a čak je dvaput nominirana za Primetime Emmy iste godine. Da, riječ je o glumici Sydney Sweeney.

Međunarodna ikona moderne ženstvenosti, Sydney Sweeney globalna je ambasadorica francuskog luksuznog brenda za njegu kose Kérastase. Ova 26-godišnja glumica i producentica kroz zadnjih nekoliko godina istaknula se talentom i predanim radom te dospjela na samo čelo popularne kulture.

Iskazala se u dvjema kulturno značajnim serijama našeg vremena "White Lotus" i "Euphoria", pa je čak dvaput nominirana za Primetime Emmy iste godine te uskoro postala jedno od najtraženijih slavnih lica. Njezini posljednji projekti uključuju romantičnu komediju "Anyone but you" i akcijski triler "Madame Web", a zasigurno je i u ovoj godini čekaju sjajne stvari. Osim svojom glumom, Sweeney je mnoge osvojila i svojom privlačnošću, ali i odvažnošću zbog čega ju je poznati brend Kérastase će odabrao za novu ambasadoricu.

image

Sydney Sweeney globalna je ambasadorica francuskog luksuznog brenda za njegu kose Kérastase

PRESS

“Privukla me Sydneyina toplina i magnetizam na ekranu i izvan njega, za mene je ona doista neustrašiva. Neustrašiva sa svojom kosom, ljepotom i stilom, neustrašiva u ulogama koje preuzima i neustrašiva kada je "Syd bez pardona", s toliko talenata i interesa. Obraća se svojim zajednicama sa strašću, fokusom i smislom za humor zbog kojeg se osjećate kao da je poznajete. Ovo je žena iz Kérastasea. Ona koja se usuđuje i ona koji prihvaća vlastito putovanje”, rekla je Rosa Carriço, predsjednica globalnog brenda Kérastase.

image

Iskazala se u dvjema kulturno značajnim serijama našeg vremena "White lotus" i "Euphoria", pa je čak dvaput nominirana za Primetime Emmy iste godine

PRESS

“Ne mogu vjerovati da se pridružujem obitelji Kérastase kao njihov globalna brend ambasadorica. Nevjerojatno mi je da surađujem s tako legendarnim brendom. Za mene postoji nešto toliko lijepo u tome da budem kreativna, da budem svoja i da snažno vjerujem u svoje postupke. Osjećam da sve Kérastase kampanje uvijek obuhvaćaju te teme i naravno da su uvijek très très chic. Uzbuđena sam što vam mogu pokazati što smo pripremili", poručila je Sydney Sweeney.

image

U svojoj dvadesetpetogodišnjoj karijeri zaredala je niz uspjeha i postala jedno od najtraženijih slavnih lica

PRESS
Linker
28. travanj 2024 01:33