Profimedia, SIPA USA
OPASAN GAF

Jennifer Aniston otkrila najveću pogrešku: 'I danas se grozim od pomisli da sam to radila'

Bez obzira na njezin uvijek besprijekoran izgled, i poznata “prijateljica” radila je beauty i modne gafove i ne srami ih se, no zbog nekih žali jer nisi činili dobro njezinom zdravlju. Toga je postala svjesna tek kasnije, a ovih je dana s javnošću podijelila koje se beauty navike nerado prisjeća.

Došavši u određene godine, svaka od nas prisjeti se nekih modnih i beauty situacija koje danas ne bismo ni u ludilu ponovile. Dame s crvenog tepiha imaju slična iskustva, a neka od njih na njihovu su žalost zauvijek zabilježena kamerama i fotoaparatima. I dok odjevni i općenito styling propusti štete samo kratkotrajnom modnom utjecaju pojedinih zvijezda, nezdrave beauty navike mnogo su opasnije i dugotrajnije. Primjerice, Jennifer Aniston priznala je kako se '80-ih i '90-ih godina priklanjala trendu nanošenja baby ulja prilikom sunčanja, kako bi njezina koža brže poprimila tamniju nijansu.

Glumica je imala sreće što štetna navika koju je godinama prakticirala nije utjecala na njezino zdravlje, no rizik kojem se izlagala bio je velik. Postala je svjesna toga, i sada se, kako je nedavno otkrila u intervjuu, ne odvaja od kreme sa zaštitnim faktorom 50 ili čak 70 te ju svugdje nosi sa sobom – ima ju u torbici, kraj bazena, u autu, pa čak i u spavaćoj sobi.

Linker
19. travanj 2024 09:30