BEAUTY TREND

Neodoljive mirisne note u bočici: Pet parfema koji će vas oduševiti u ljetnim mjesecima

Vjerojatno se barem jednom dogodilo da vas na cesti ili dućanu zaustavi nepoznata osoba i upita za parfem ili parfemsku vodu koji nosite. Očaravajuće esencije, pogotovo ljeti neizostavan su artikl gotovo svake žene, a mi smo izdvojili samo najbolje.

Postoji li bolji način da se pripremite za nadolazeće vrućine od izbora idealnog parfema ili taoaletne vode? Svi oni izazivaju osjećaj ljetne opuštenosti i osjećaj tople kože kada provodite vrijeme vani ili dok spavate.Ovi uzbudljivi novi mirisi odišu u najtoplijoj sezoni klasičnim cvjetnim i pikantnim, citrusnim notama koje vam odmah popravljaju raspoloženje. Postoje hladni, prozračni, oceanski mirisi koji vode vaš um ravno na plažu, ali i mirisi koji pružaju mješavinu slatkog, svježeg i cvjetnog. Bez obzira imaju li tradicionalne note ljeta ili vam daju svaki razlog da promijenite omiljeni miris ove sezone, ovi osvježavajuće energizirani novi mirisi prevest će vaša osjetila u stanje blaženstva poput odmora.

image

Bronze Goddess Eau Fraîche, 100 ml, 379.00kn

NOTINO.HR

Topla. Zavodljiva. Ženstvena. Takva je parfemska voda za žene Estée Lauder Bronze Goddess Eau Fraîche zbog koje ćete se osjećati zavodljivo i seksi. Njezina mirisna kompozicija puna toplih, senzualnih i blistavih nota probudit će u vama osjećaj beskonačnog ljeta u bilo koje doba godine. Dovoljno ju je pomirisati. Uvod u mirisnu kompoziciju obilježen je toplim notama. Najprije ćete osjetiti sočnu mandarinu, sicilijanski bergamot te limun i naranču. Srce mirisa pripada blistavim notama jasmina, cvijeta naranče, lavande, magnolije i tahićanske gardenije. Senzualnu bazu mirisa čine topla sandalovina, slasna vanilija, vetiver, smirna, egzotični kokos i jantar.

image

REPLICA Beach Walk, 794.00 kn

NOTINO.HR

Od prvog trenutka će vas očarati Replica, nježna i slatka mirisna kombinacija svježih nota sočnog bergamota i limuna, začinjena prstohvatom ružičastog papra. Egzotične cvjetne note ylang-ylanga, s kokosovim mlijekom i svježinom vodene molekule Transluzone, pobrinut će se za savršeni nastavak ove mirisne ljetne priče, koja polako otplovljuje na slatkim, toplim drvenastim notama cedra, mošusa i benzoina. Dizajn flakona, koji nalikuje klasičnim bočicama iz ljekarne, savršeno se podudara s idejom branda Maison Margiela. Na minimalističkoj pamučnoj naljepnici naveden je točan sastav parfema pa tako flakon i njegov sadržaj zajedno stvaraju kompleksno osjetilno iskustvo.

image

Philosophy Pure Grace Eau de Toilette 60ml, 270.00 kn

LOOKFANTASTIC.COM

Prepustite svoja osjetila modernoj verziji Pure Gracea. Osvježavajuća toaletna voda ima revitalizirajući miris sapuna i vode potaknut vodenim ljiljanima, lisnatim zelenilom i mraziranim mošusom. Mnogi opisuju ovaj miris kao osvježavajući tuš nakon ljepljivog, vlažnog dana. Miriše na svježe opranu, dubinski njegovanu kožu.

image

OUAI North Bondi Eau De Parfum, 400.00 kn

CULBEAUTY,COM

Prekrasno svjež, suptilno cvjetni miris koji tone u tople, drvene note. Ova parfemska voda North Bondi može se pohvaliti akcentima osvježavajućeg bergamota i talijanskog limuna, uz cvjetne note majske ruže, magnolije i ljiljana, plus bogate, voćne kupine - sve ujedinjene na bazi od ljubičice, jantara, pačulija, sandalovine i bijelog mošusa.

image

Fewe Eau So Happy, 50 ml, 445.00 kn

FEWE.CO.UK

Pitate li se često zašto se u nekim danima osjećate slabo ili se borite da se dobro naspavate, a u drugim vam je koža sjajna i osjećate se neuništivo? Koliko ste puta rekli sebi: 'O moj Bože, ovo je nepodnošljivo', tijekom menstrualnog ciklusa. Zamislite kad biste bolje razumjeli svoje tijelo, razumjeli svoj menstrualni ciklus, svoje hormone i kako oni utječu na vas svaki mjesec, u kakvu bi vas moćnu poziciju to dovelo. Fewe je rješenje za takve mučnine, opušta tijelo te djeluje savršeno opuštajuće na vašu kožu.

Linker
19. travanj 2024 11:01