Profimedia, Backgrid USA
NEMA VIŠE UMJETNIH POBOLJŠANJA

Prihvatila se u 56. godini: 'Silikon mi je putovao po tijelu, svega sam se riješila'

Da je pritisak društva oko izgleda stvarno velik pokazala je bivša manekenka i reality zvijezda koja je tek s 55 godina prihvatila svoje tijelo kakvo je i riješila se svih "umjetnih" poboljšanja kojima je godinama pokušavala izgledati po mjeri drugih ljudi.

Iako je posljednjih nekoliko godina u sjeni svojih kćeri - Gigi i Belle - koje su krenule njezinim stopama, Yolanda Hadid privukla je pozornost nedavnom objavom u kojoj je priznala kako se riješila implantata u grudima, filera, botoksa i ekstenzija na koje se odlučila samo zato što je osjećala pritisak da mora izgledati čim bolje i čim mlađe.

- Napokon sam se vratila na original iz 1964. godine. Riješila sam se stvari za koje sam mislila da ih trebam kako bih pratila društvene odredbe o tome kako seksepilna žena treba izgledati - izjavila je Yolanda kako bi objasnila svoju odluku i to nekoliko dana nakon što je proslavila 55. rođendan. Naglasila je kako je vrlo važno voditi računa o svojem zdravlju kada se donosi odluka o estetskim zahvatima i donositi pametne odluke kada je u pitanju tijelo, a to je sve naučila na svojoj koži. Još je prije nekoliko godina otkrila kako boluje od lajmske bolesti, ali i da su joj implatati radili probleme, odnosno silikon iz njih joj je "putovao" po tijelu.

- Trebalo mi je mnogo godina da popravim svoje loše odluke prije nego sam pronašla slobodu da pronađem svoju unutarnju ljepotu i da prihvatim ono što je najbolja verzija mene i to po mojim vlastitim standardima. Na nama je da naučimo voljeti sebe takve kakvi jesmo i slaviti jedinstvenu ljepotu u svakoj dobi kako putujemo kroz život. Ljepota nema nikakvo značenje ako nemaš zdravlja - dodala je bivša manekenka koja se implantata riješila još 2016., a kasnije se odrekla i injekcija botoksa da bi sada priznala kako je odustala i od filera.

Linker
16. travanj 2024 21:26