JESENSKE KOLEKCIJE

Tri mirisna aduta za nadolazeću jesen

Uz jesenske kolekcije poznatih modnih kuća koje uglavnom okupiraju našu pažnju, svaka od njih ima i svoj mirisni adut u rukavu.

U novu jesen ulazimo s novim Gucci, Hugo Boss i Burberry mirisima koji žele potaknuti na zavođenje, probuditi uspavana čula i predstaviti neku drugačiju mirisnu mistiku. Sastojci mirisne jeseni kreirane prema ovim modnim znalcima baziraju se na cvijetu jasmina, esencijalnom ulju ruže i cvjetnim notama, a svaki od njih posebnim je sastojkom začinio svoju mirisnu priču. U nastavku vam predstavljamo tri nova mirisa za jesen 2016.

Gucci Bamboo Eau de Toilette

Gucci Bamboo priča se nastavlja s novom toaletnom vodom koja odiše notama prvotnog mirisa: bambusom, jednim od zaštitnih znakova Gucci dizajna i njegovim utjecajem na Gucci ženu. Bogati drvenasto cvjetni miris pronalazi novo lice s britkim dodatkom mandarine. Lakši od prve inačice mirisa, Gucci Bamboo Eau de Toilette nudi primamljiv uvid u senzualnu, romantičnu stranu Gucci žene. Prpošni mediteranski citrusi pršte iz gornjih nota dok se ženstvenost mirisa skriva u cvjetnim notama, ojačanom bazom prve inačice mirisa. Sicilijanski bergamot i mandarina se nadvijaju iznad nota kruške i ženstvenog cvijeta naranče. Ylang Ylang i mekani ljiljan iz Casablance udružuju se u srcu mirisa, a s dodatkom latica jasmina čine čarobni cvjetni završetak. Sandalovina s rafiniranim notama ambera čine komplementarni kontrast u ovom mirisu, a tahićanska vanilija i čiste note bijelog mošusa daju kremasti završetak.

My Burberry Black

Britanski Burberry nam za novu sezonu predstavlja My Burberry Black – intenzivnu i senzualnu interpretaciju ikoničnog mirisa My Burberry. Kreirao ga je kreativni i izvršni direktor kuće, Christopher Bailey u suradnji s parfumerom Francisom Kurkdjianom, a miris je inspiriran kultnim crnim Burberry Heritage Trench kaputom. My Burberry Black se vraća u londonski vrt usred oluje, kiše, ali idealno kontrastirajući zadivljujućim i toplim mirisima flore. My Burberry Black kombinira jasminov cvijet okupan suncem, nektar breskve s dodirom esencijalnih ulja ruže šireći mističnost. Već prepoznatljivoj noti ruže koju nosi prethodnik My Burberry dodan je sladak i primamljujuć zaokret dok bogati amber pačulij daje mirisu privlačan i duboki završetak.

The Scent

Poput savršeno skrojene haljine nošene preko gole kože, Boss the Scent for her se temelji na ideji zavođenja. Od početnog buđenja osjetila do otkrivanja skrivenih dubina, miris asocira na igru zavođenja. Luksuzan i senzualan, miris baca iskre međusobne privlačnosti koja tjera nju i njega da se uključe u igru jednakih. Kako se miris razvija, toplo i sofisticirano srce orijentalnog cvijeta osmanthusa počinje otkrivati skrivenu snagu koja leži ispod. Uvodna lagana, profinjena privlačnost razvija se u tamniju, opojnu snagu koja neraskidivo povezuje BOSS ženu i muškarca. Izvrsne note medom prelivene breskve, nježne frezije u cvatu, zanosnog cvijeta osmanthusa i intenzivnog pečenog kakaa, zavode sva čula.

Linker
19. travanj 2024 18:58