KKW Fragrance/Instagram
KKW Fragrance

Za nju nema stajanja: Od sada možete i mirisati poput zvijezde malih ekrana

Kim Kardashian West još jednom će, 15. studenog, oboriti sve rekorde online prodaje. Tada, naime, izlaze tri mirisa s njezinim potpisom koji su proizvedeni u samo 300.000 primjeraka. S obzirom na to da se njezin make-up kit rasprodao u svega nekoliko minuta, s čime je zaradila 14.3 milijuna dolara, beauty mogul u nastajanju u džep će zasigurno ponovno pospremiti basnoslovni iznos. 

Sva tri mirisa baziraju se na notama gardenije – omiljenog cvijeta reality TV zvijezde Kim Kardashian West (37). Proizvedeno je samo 300.000 bočica parfema, a nakon što se rasprodaju više se neće proizvoditi novi. Inspiraciju za limitiranu kolekciju vlasnica kozmetičkog brenda KKW Beauty pronašla je u nemilom događaju koji se prošle godine odvio u Parizu kad u joj naoružani razbojnici provalili u sobu te ju opljačkali. Naime, kako je otkrila za portal WWD, poslije pljačke prijatelji su joj slali brojne kristala s iscjeljujućim svojstvima za koje su vjerovali da će Amerikanki pomoći da prebrodi teško životno razdoblje. Upravo su je ti darovi motivirali za kreiranje umirujućih mirisa pod nazivom Crystal Gardenia, Crystal Gardenia Citrus i Crystal Gardenia Oud.

Čak su i bočice u obliku kristala, a cijene parfema od 30 i 75 mililitara iznose 35, odnosno 60 dolara. Kako bi svojim fanovima olakšala odabir mirisa na Instagram profilu objavila je video u kojem potanko opisuje note svakog parfema. Pa se tako u Crystal Gardeniji, osim gardenije, osjeti i lokvanj, dok je Crystal Gardenia Citrusa upotpunjena mirisima limuna i naranče. Egzotični Crystal Gardenia Oud inspiriran je mirisima Bliskog Istoka, a miriše po bergamotu i lavandi. U ekskluzivnom intervjuu za WWD priznala je i kako nije lak posao prodavati parfeme online, ali se samopouzdana poduzetnica nada kako će njezine obožavateljice i beauty ovisnice mirisima biti jednako oduševljene kao i njezinom linijom šminke.

A post shared by KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) on

Mirise inspirirane kristalima kreirala je prije nešto više od godinu dana, te je po prvi puta imala potpunu kreativnu slobodu u kreiranju parfema što je označilo novo poglavlje za njezin beauty brend. Parfemi se mogu kupiti samo putem službene stranice brenda KKW Fragrance, a u svakom pakiranju stižu i tri kristala te poruka čemu služe.

A post shared by KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) on

Linker
19. travanj 2024 05:09