Gloria produkcija/Instagram
Njoj sve stoji

Trend alert: Rihannine nove šiške odmah ćete poželjeti kopirati

Glazbenica i poduzetnica u izazovnom je izdanju predstavila novu kolekciju svog brenda donjeg rublja, no show je ukrala njezina nova frizura.

Glazbenica i poduzetnica u izazovnom je izdanju predstavila novu kolekciju svog brenda donjeg rublja, no show je ukrala njezina nova frizura.

Snimljena usred kreativnog nereda, u skladištu među policama na kojima se teško snaći od obilja šarenih tkanina, megazvijezda Rihanna odlučila je predstaviti novu kampanju i novu kolekciju donjeg rublja svog brenda Savage X Fenty. Pjevačica i uskoro majka dvoje djece izazovno pozira u dvodijelnom svijetlocrvenom kompletu, za što je dobila milijune pohvala i lajkova na Instagramu, pa iako se donjem rublju ne može naći zamjerki, "glavna zvijezda" ipak su nove Rihannine šiške.

Dugačke šiške glazbenici i poduzetnici djelomično prekrivaju oči i blago se zaobljuju prema licu. Kako podsjeća britanski Vogue, stilska kameleonka Rihanna puno se puta poigrala sa škarama, uvijek sa zanimljivim rezultatima. Vidjeli smo njezinu pixie frizuru, a potom i legendarni asimetrični bob. Najnovija frizura djeluje jednostavno i primjetno je osvježila Rihannin izgled. Ključ njezinog najnovijeg stila upravo je u dužini šiški – u središnjem dijelu prelaze preko očiju, slojevi sa strane nešto su i duži, što daje opći dojam lakoće, idealan za dane okupane suncem i tople noći. Također omogućuje i mijenjanje frizura, jer se već prebacivanjem u stranu može postići drugačiji, a opet savršen ljetni izgled. Rihanna je ponovo pogodila u sredinu mete i ne sumnjamo da ćemo dugačke šiške viđati svuda uokolo tijekom ljeta.

Linker
26. travanj 2024 09:14