Osvježenje kose

Tri zvjezdane frizure: Ovo će biti najpoželjnije frizure u 2023.

Tri velike zvijezde kraj godine obilježile su i velikim promjenema frizure, odlučile su se za izuzetno trendi stilove koji će obilježiti iduću godinu.

Ako i vi početak nove godine želite dočekati s osvježenom frizurom, niste sami. Isto su napravile tri velike zvijezde današnjice, dvije su skratile kosu, a jadna ju je drastično posvijetlila. Njihove frizure ujedno su i pokazatelj kakve će stilske

Bella Hadid kao savršeni ‘Aspen blond‘ model

Ako se pitate što točno znači "Aspen blond", odnosno kakva je to boja, dovoljan je jedan pogled na novu frizuru Belle Hadid. Topla plava boja medenih tonova, nijansa je koju je ova poznata manekenka odabrala za povratak na ‘blond‘ stranu.

Kako strani mediji pišu, Bella je ovu veliku promjenu iz tamnokose brinete u medenu plavušu provela uz pomoć frizerskih stručnjakinja Jessice Gillin i Jenne Perry, ova posljednja postigla je savršenu bež nijansu koja joj komplimentira put i svijetle oči.

image

Bella Hadid

THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ako se uzme u obzir da je nedavno i Kim Kardashian svoje platinaste pramenove potamnila da bi dobila toplije blond tonove, možemo gotovo sigurno reći da je ‘Aspen blond‘ hit boja ove zime, a vjerojatno i dulje.

Zendaya sada nosi trendi bob do brade

Iako se Zendaya usudila itekako eksperimentirati s bojom i duljinom kose, dugo je vremena njegovala svoju dugu smeđu kosu, a sada se i ona odlučila za mnogo kraću frizuru. Dugu i razbarušenu kosu, prirodnog izgleda‘ zvijezda serije Euforija zamijenila je za savršeno fenirani bob.

Ovakvu frizuru mogli smo vidjeti na brojnim modnim pistama revija za proljeće/ljeto 2023. - među kojima su Loewe i Chloé. Zendaya se odlučila za razdjeljak duboko na jednoj strani, dok su rubovi lijepo uvinuti i stilizirani. Takvu frizuru moguće je napraviti uz pomoć fena, okrugle četke i malo vještine u rukama.

Jenna Ortega sada nosi modernu frizuru ‘Wolf Cut‘

Ovo je frizura koja dominira ulicama najtrendi gradova, pistama velikih modnih kuća kao i na trendi profilima društvenih mreža - "wolf cut" sasvim sigurno će ostati ‘it‘ frizura i 2023. Karakteristični rez koji je uz lice kraći, a odostraga dulji, uz neizostavne šiške, ono su što čine "wolf cut".

image

Jenna Ortega

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Glumica Jenna Ortega odlučila se upravo za tu frizuru, glavna glumica hit serije Wednesday drastično je skratila svoju dugu bujnu kosu. Sada joj kosa seže do ramena, kraća je s prednje strane, nego straga, slojevito je ošišana te pada u brojnim pramenovima uz to ima i lepršave šiške.

Linker
24. travanj 2024 21:40